MUĞLA
Giriş Tarihi : 02-04-2023 22:57

MBB Personel Alım İlanı Yayınladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi personel alımları yapacak: İşe alımlarda ilköğretim mevzunlarının da başvurabileceği bildirildi.

MBB Personel Alım İlanı Yayınladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi personel alımları yapacak. Verilen ilanda en az ilköğretim mezunu olanların başvurabileceği bildirildi. Söz konusu ilana başvurular en geç 3 Nisan 2023 tarihinde kabul edilecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bahçe Bakım Elemanı kadrosunda 25 personel alımı yapacak. Alım için adaylardan istenilen şartlar açıklandı. Ücretin ise asgari ücret üzerinden verileceği bildirildi. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanan ilana başvurular da İŞKUR üzerinden yapılacak.

İstenilen Belgeler: Kimlik fotokopisi, ikametgah belgesi, öğrenim belgesi, ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına herhangi bir engelinin ve kronik rahatsızlığının bulunmadığına dair sağlık kurulu raporu.

İŞKUR tarafından gönderilen listedeki adayların belge kontrolü için 06/04/2023 tarihine kadar Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Şeyh Mah. Kurşunlu Cad. 1 No'lu Hizmet Binası No:4 Menteşe/Muğla adresine başvuruya ilişkin belgelerini getirmeleri gerekmektedir. Belge kontrolüne müteakip başvuru şartlarına uyan adaylar arasından belirlenecek asil ve yedek liste noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecektir.

Listelerin belirlenmesine müteakip sınav ve alım süreci ile ilgili her türlü duyuru www.mugla.bel.tr resmi web adresinden takip edilebilecektir.

İşe alım süreci tamamlanan ve çalışma süresi sonunda iş akitleri vize süresinin bitimi nedeniyle askıya alınanlar, Büyükşehir Belediye Meclisinden vize alınması ve açık iş pozisyonunun devam etmesi halinde sonraki dönemde yeniden işe başlatılacaktır.

AdminAdmin