TURİZM
Giriş Tarihi : 08-06-2023 14:33

MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA BODRUM'DA RESTORAN AÇIYOR

MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA BODRUM'DA RESTORAN AÇIYOR

MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA YENİ AÇILACAK “DENİZDEN RESTORAN”

İLE BODRUM’UN ASIRLIK TARİHİ BİNASI   KOCADON MUSEUM HOTEL’DE

 

Masterchef Mehmet Yalçınkaya İstanbul Yeşilköy’de açtığı MYK Restoran sonrası şimdi Bodrum’da yaptığı yeni yatırımı “DENİZDEN RESTORANile Bodrumlularla buluşuyor.

 

“Mevsiminde Deniz Mahsülleri” konsepti ile  DENİZDEN gelen  tüm imza yemeklerini uygulayacağı, Surf&Turf tabakları ile  farklılaşan özel konseptli  “Denizden Restoran” Bodrum Merkezde  “Kocadon Museum Hotel” içinde 17 Haziran’da açılıyor.

 

ASIRLIK BİNADA TARİH VE LEZZET BULUŞMASI

Geçmişten günümüze uzanan 110 yıllık “Kocadon Museum” aile yadigarı olan ve tarihi doku korunarak restore edilen özel bir yapı. Bodrum’un renkli, tarihi ve kültürel  kalbinin attığı Bodrum yat limanında  tarihi eserlerle donanmış  özel dekorasyonu, begonviller arasında doğaya saygılı bu özel yapı   10 farklı oda ile hizmet veriyor. Otelin bahçesinde açılacak “DENİZDEN RESTORAN” sadece lezzet ile değil özel dekorasyonu ile de göz dolduracak. Denizin tüm doğal renklerinin tarihsel yapıya uyumla kullanıldığı bu özel dekorasyonla Haziran ayında  kapılarını açacak mekanda;  özel tasarım tabaklar, uluslararası dokuma sanatçısı Fırat Neziroğlu imzalı tasarım önlükler lezzetin kreatif eşlikçileri olacak.

 

DRY AGED “DİNLENMİŞ VE MARİNE EDİLMİŞ LEZZET”BODRUM’DA

Özellikle Surf&Turf sunumları için kullanılacak ve etin marine edilip dinlendirilmesini sağlayan özel dolaplarla misafirlerin çok özel lezzetlerle buluşmasının sağlanacağı restoranda, Mehmet şefin deniz mahsülleri ile yaptığı tüm imza yemekler, yerel dokuya uygun bir damak lezzeti ile yerli ve yabancı misafirlerle buluşacak

 

ULAŞILABİLİR LEZZET -“FINE DINE”

Dünyada yaygın olan  “Afordable Luxery” -Ulaşılabilir Lüks ve Ulaşılabilir Lezzet kavramına sahip çıkacak Denizden Restoran;  bölgeye farklı bir “Fine Dine” kavramını da taşıyor. Geri dönüşüm kültürü ile sürdürülebilir dünya yaşamına Gastronomi katkısını önemseyen ve atıksız paylaşım tabakları, doyurucu, nitelikli ve kabul edilebilir ölçekli fiyat-fayda potansiyeli ile farklı bir algıyı hizmete sunacak Mehmet Yalçınkaya lezzetleri ile “DENİZDEN RESTORAN” için geri sayım başladı.

AdminAdmin