MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
SPOR

Masa Tenisi İl Şampiyonası Düzenlendi

Masa Tenisi İl Şampiyonası Düzenlendi
Paylaş:

Masa Tenisi Muğla İl Temsilciliği tarafından U-15 yıldızlar, takım ve ferdi il birinciliği turnuvası düzenlendi. İl genelinden 48 sporcunun katıldığı şampiyonaya Muğla Büyükşehir Belediyesi 10 erkek 6 kadın sporcu ile kadın katıldı. 

Menteşe’de düzenlenen il şampiyonluğunda Ferdi Erkeklerde Büyükşehir Belediyesi sporcularından Mehmet Erdem Demirtaş il birincisi olurken yine Büyükşehir Belediyesi sporcuları Can Kızılkaya ikinci ve Rüzgar Alp Yalçınkaya üçüncü oldu. 

Yine ferdi kadınlar dalında büyükşehir sporcularından Aybige Feride Üstündağ il birincisi olurken, Eylül Demirtaş ikinci ve Buğlem Gündüz üçüncü oldu.  

Masa tenisi il şampiyonluğu turnuvasında Mehmet Erdem Demirtaş, Can Kızılkaya ve Rüzgar Alp Yalçınkaya’dan oluşan Muğla Büyükşehir Belediyesi erkek masa tenisi takımı il birinciliğini kazandı. Aynı turnuvada Aybige Feride Üstündağ, Defne Çiftçi, Eylül Demirtaş ve Buğlem Gündüz’den oluşan Büyükşehir Belediyesi kadın takımı il şampiyonu oldu.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Efsane Vekilin Kızı İyi Parti'den Aday

Akışın sonuna geldiniz.