MARMARİS
Giriş Tarihi : 05-03-2023 14:25

Marmaris Belediye Spor Ligi 3. Bitirdi

Marmaris Belediye Gençlikspor Voleybol A takımı, TVF Bayanlar 1. Lig B grubunda oynadığı son maçta, Söke Belediyespor'u 3-2 mağlup ederek sezonu 3. sırada tamamladı.

Marmaris Belediye Spor Ligi 3. Bitirdi

Maç boyunca zorlu bir mücadele sergileyen Marmaris Belediye Gençlikspor, son sette rakibini 15-8'lik skorla mağlup ederek galibiyeti elde etti.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, takımın başarısını kutlayarak, "Sezon boyunca alınan skorlar kadar Marmaris’imize yakışan tutum ve davranışları için tüm teknik ekibimiz ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum." dedi.

Başkan Oktay, Marmaris Belediye Gençlikspor'un, Marmaris'in adını sporda da başarıyla duyurduğunu belirterek, "Sporun her dalında, her kategoride başarılar elde eden takımlarımızla gurur duyuyoruz. Marmaris Belediye Gençlikspor, voleybolda gösterdiği performansla Marmaris'imizi temsil ettiği için ayrıca mutluyuz. Bu başarının devamını diliyoruz." şeklinde konuştu.

Marmaris Belediye Gençlikspor Voleybol A takımı oyuncuları ve teknik ekibi de, taraftarlarının desteğiyle sezon boyunca mücadelelerini sürdürdüklerini ve bu başarıyı elde etmenin gururunu yaşadıklarını ifade ettiler.

AdminAdmin