MARMARİS
Giriş Tarihi : 05-04-2023 07:53

MAREX Marmaris Fuarı açıldı

Marmaris Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda Fuarı (MAREX) 22. kez kapılarını açtı.

MAREX Marmaris Fuarı açıldı

Marmaris’te düzenlenen tek fuar olan ve Marmaris Belediyesi'nin destekleriyle açılan 22. MAREX Turistik İşletmeler Donanımı ve Gıda İhtisas Fuarı, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan'ın katılımıyla açıldı.

MAREX Fuarı, turizm sektöründeki yenilikleri ve trendleri takip etmek isteyen yerli ve yabancı turistik işletme sahipleri ve sektör temsilcileri için önemli bir platform oluşturuyor. Fuarda, turistik işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak donanım, tekstil, dekorasyon ve gıda ürünleri gibi çeşitli sektörlerde ürün ve hizmetler sergileniyor.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, açılışta yaptığı konuşmada, Marmaris'in turizm sektöründe her zaman öncü bir kent olduğunu ve bu fuarın da Marmaris'teki turizm potansiyelini artırmaya yönelik önemli bir adım olduğunu belirtti.

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan ise fuarın Marmaris ve bölgesindeki turizm işletmelerinin ihtiyaçlarını karşılamak için düzenlendiğini söyledi. Fuarda sergilenen ürün ve hizmetlerin turizm sektöründeki firmalara önemli katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti.

MAREX Fuarı, 4 gün sürecek ve turizm sektörüne yön veren pek çok firma ve işletme ile turizm sektörü temsilcilerini bir araya getirecek. Fuarda, turizm sektöründeki son trendleri takip etmek ve yenilikleri keşfetmek isteyen herkesi bekliyor.

AdminAdmin