FETHİYE
Giriş Tarihi : 10-11-2022 13:20

Mağazadan telefon çalan hırsızlar yakalandı

Fethiye’de bir cep telefonu mağazasının vitrin camını kırarak girdikleri iş yerinden 220 bin 500 TL değerinde 23 cep telefonu çalan ve adliyeye sevk edilen 3 şahsın tutuklandığı bildirildi.

Mağazadan telefon çalan hırsızlar yakalandı

 

 

Fethiye’de bir cep telefonu mağazasının vitrin camını kırarak girdikleri yerinden 220 bin 500 TL değerinde 23 cep telefonu çalan ve adliyeye sevk edilen 3 şahsın tutuklandığı bildirildi.

 

Edinilen bilgilere göre gece saatlerinde şehir merkezinde H.B’ye ait elektronik eşya mağazasında meydana gelen olayda, iş yerinin kırılmaz camını hilti ile parçalandığı ve piyasa değeri yaklaşık 220 bin 500 TL değerinde 23 cep telefonu ve aparatlarını çalındığı öğrenildi.

Sabah iş yerine gelenler kırılan camı görünce hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bilgi verdiler.  İhbar üzerine olay yerine gelen Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayın gerçekleştiği iş yerinde geniş çaplı inceleme başlattı.

 

Asayiş Büro Amirliği ekipleri, soyulan işyerinde parmak izi çalışması yapıp, farklı iş yerlerinin kamera kayıtlarını inceledi. Yürütülen çalışma sonunda hırsızlık olayını F.H. (21), M.A.E. (19) ve M.Y. (17) isimli şahısların gerçekleştirdiğini tespit etti. Hırsızlık yapan gençlerin Muğla merkeze gitti bilgisine ulaşan ekipler, 3 şahsı metruk bir bina içerisinde 17 adet cep telefonu ile birlikte yakaladı. 6 adet cep telefonunun farklı işyerlerine satıldığı tespit edilip, telefon ve 942 TL paraya el konuldu.

 

F.H. , M.A.E. ve M.Y. isimli 3 hırsızlık şüphelisi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

AdminAdmin