SAĞLIK
Giriş Tarihi : 05-11-2023 13:12

Lösev İçin El Ele Kermes

Lösev İçin El Ele Kermes

Özel Milas Anaokulu 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Milas Şehir Parkında ‘’Lösev İçin El Ele’’ adıyla bir kermes düzenledi.


Özel Milas Anaokulunun geleneksel olarak gerçekleştirdiği etkinilklerde bugüne kadar kıyafet, oyuncak ve nakdi yardımda bulunan kermese yine Milas halkı yoğun ilgi gösterdi.
Ülkemizde her yıl LÖSEV’in öncülüğünde 2-8 Kasım tarihleri arasında Lösemili Çocuklar Haftası olarak anılmakta ve Milli Eğitim Bakanlığınxa özel haftalar kapsamına alındığını belirten okul kurucusu Nazlı Yıldız; ‘’Her yıl düzenlediğimiz kermesimiz artık geleneksel bir hal aldı. Her geçen yıl Milas sakinlerinin kermesimize göstermiş olduğu desteğin artması bizleri çok mutlu ediyor.

Kermesimizden elde edilen gelirin lösemili çocuklarımıza bir faydasının dokunması bizleri daha da mutlu ediyor. Umarım önümüzdeki yıllarda kermesimize başka kurum ve kuruluşlarda eklenerek LÖSEV’e desteğimizin artmasını temenni ediyorum. Lösev için ele ele kermesimize göstermiş olan Milas sakinlerine sonsuz teşekkürler’’ dedi.

AdminAdmin