FETHİYE
Giriş Tarihi : 08-05-2023 09:56

KOVANCI’nın Hayali Gerçek Oldu

Fethiye İlçe Başkanlığı görevine atandığı daha ilk gün yapmış olduğu açıklamada tüm teşkilatı toplama sözü veren Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan KOVANCI bu hayalini gerçekleştirmiş oldu.

KOVANCI’nın Hayali Gerçek Oldu

 

 

Geldiği andan itibaren Fethiye İlçe Teşkilatına ivme kazandırdı. Teşkilata birlik bütünlüğü sağladı, küskünleri ve geçmiş dönem kırgın olan parti üyelerini de toparlayıcılığı ile dikkat çekti.
Özellikle pazar günü Fethiye İlçe Teşkilat Binasında yapılan toplantıya çok yoğun bir katılım oldu. Aslında bu toplantı İlçe Teşkilatının tarihi bir toplantısı oldu. Bu toplantıya başta özellikle geçmiş dönemde kuruluşundan bu yana emek veren tüm yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve de özellikle İlçe Başkanlığı yapmış tüm başkanlar katıldılar. Ak Parti Muğla İl Başkanı Gültekin AKÇA Milletvekili adayları Yakup OTGÖZ, Eylem TAN, Turgay ÖZTÜRK, Ali Mete KARAGÖZ ve Milletvekili aday adayları da toplantıya katıldılar. Adeta bir şenlik havasında geçen toplantı sonrası herkes mutlu bir şekilde ayrıldı.
İlçe Başkanı Turhan Kovancı: “ Bu benim hayalimdi, bu davamızda hizmet etmiş emek vermiş arkadaşlarımızı aramızda görmekten mutlu olduk, onur duyduk. Bu toplantı bırakın sadece Fethiye’yi Muğla’yı, tüm Türkiye’ye örnek olacaktır. Fethiye ilçe teşkilatı olarak bir hakkım varsa ben helal ediyorum. Sizlerin de hakkı varsa helal ediniz. Amacımız, davamız belli. Bu davaya hizmet etmekten gurur ve onur duyuyoruz. Hiçbir seçimi kaybetmeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve partimiz bu seçimi alacaktır. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edicez. “ Dedi.

AdminAdmin