SİYASET
Giriş Tarihi : 18-12-2023 14:30

Kökten'den Kaymakam Ertaş'a Ziyaret

Kökten'den Kaymakam Ertaş'a Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, çalışmaları kapsamında Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret etti.
Sohbet havasında geçen ziyarette AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, çalışmaları hakkında Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a bilgiler aktardı. Fethiye’nin sorunlarını yakından bildiğini belirten Aday Adayı Kökten, bazı önemli projelerin hayata geçirilmesinde hükümet desteğinin büyük önem taşıdığını belirtti. Ziyarete teşekkür eden Kaymakam Ertaş, Kökten’e aday adaylık sürecinde başarılar diledi. 
Ziyareti değerlendiren AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, “Fethiye Kaymakamımızı ziyaret ederek, çalışmalarımızı ve hayata geçireceğimiz projelerimizi anlattık. Yıllardan bu yana STK’larda görev alıyorum. Her toplantımızda Fethiye’nin sorunları hakkında değerlendirmelerde bulunuyoruz. Öncelikle kronik hale gelen sorunları çözmemiz gerekiyor. Şehir içindeki esnaflarımızın sıkıntılarını gidermemiz gerekiyor. Bunların çoğunu biliyoruz ve çözmek amacıyla yola çıktık. Merkezi hükümetten destek almadan otopark ve trafik sorununun çözümü ile körfez temizliğinin yapılması imkansız. Belediye bütçesi ile bu çalışmalar yapılamaz. Sorunların çözüme kavuşması noktasında başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

AdminAdmin