GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-05-2024 22:22

Kitap Okuma Yarışması Kazananları Belli Oldu

Kitap Okuma Yarışması Kazananları Belli Oldu


Özel Profesyonel İlgim Ortaokulu ve Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi öğrencilerinin, "Bir Kitap Bir İnsan" projesi kapsamında düzenlenen "Kitap Okuma Yarışması"nda birincilik elde etmeleri, ilçenin eğitim başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. 
Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Aksel, ‘’Öğrencilerimiz Elvin Özbudak ve Sümeyye Aydın'ın bu başarısı, ilçemizin eğitimdeki kalitesini ve öğrencilerin okuma alışkanlıklarının ne denli önemli olduğunu bu projeyle bir kez daha görüyoruz.’ dedi.
Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Aksel'in öğrencileri makamında ağırlayarak başarılarını kutladı. Aksel, öğrencilerimize kitap okumanın önemini ve okumanın yaşam boyu devam eden bir süreç olduğunu vurgulayarak, öğrencileri teşvik etti.
Yarışmada dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve hediye takdim edilmesi, öğrencilerin başarılarının ödüllendirilmesi ve teşvik edilmesi açısından önemli bir adım oldu. Bu ödüller, öğrencilerin motivasyonunu artırarak daha fazla okuma ve öğrenme isteği uyandırdı.

AdminAdmin