MUĞLA
Giriş Tarihi : 07-03-2023 12:52

Kırmızı Yeleklerimizin Eğitimleri Devam Ediyor

Her zaman göreve hazır olan İlimizde ve İlçelerimizde Kahramanmaraş merkezli depremden dolayı gelen vatandaşlarımızın yanında olan kırmızı yeleklilerimize ilk yardım hizmetinin etkin ve verimliliğini arttırmak amacıyla Muğla Üniversitesi  Öğretim Üyesi Doç. Dr. Raşit AVCI, Prof Dr. Ayşe REZAN ÇEÇEN EROĞLU,Doç Dr. Aslı TAYLI tarafından “Psikolojik İl Yardım Eğitimi”verildi.

Kırmızı Yeleklerimizin Eğitimleri Devam Ediyor

İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI,İl Müdür Yardımcımız Özgür KIRMIZITAŞ ve İlçelerimizde görevli Sosyal Hizmet Merkezi personelleri katıldı.

Yapılan eğitimlerle ülkemizde yaşanan deprem afetinden etkilenen bireylere yönelik Psiko-sosyal Destek hizmetinde görevli personellerimizin sistematik bir çerçevede sunulduğu destekleyici psikolojik ilk yardım hizmetinin etkin ve verimliliğini arttırmak hedeflenmiştir.

Toplantı sonunda Muğla Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyelerine Doç. Dr. Raşit AVCI, Prof Dr. Ayşe REZAN ÇEÇEN EROĞLU,Doç Dr. Aslı TAYLI  ve toplantıya katılan personellere “toplantı katılım belgesi” takdim edildi.

AdminAdmin