SİYASET
Giriş Tarihi : 13-11-2023 16:30

Keramettin Yılmaz Resmi Aday Adaylığı Başvurusunu Yapacak

Keramettin Yılmaz Resmi Aday Adaylığı Başvurusunu Yapacak

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, Çarşamba günü AK Parti İlçe Binasında resmi olarak adaylık başvurusunu gerçekleştirecek. 
AK Parti'nin 31 Mart 2024'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için seçim dönemi ve seçim takvimi çalışmaları fiilen başladı. Bu kapsamda AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) yerel seçimlere ilişkin MKYK'ye yetki verdi. Toplantıda ayrıca aday usul esasları ile teşkilat yoklama usul esaslarına ilişkin kararlar da alındı.Takvime göre, 9 Kasım Perşembe başlayacak aday başvuruları 17 Kasım'da sona erecek.
Açıklanan bu takvim neticesinde geçtiğimiz günlerde Fethiye Belediye Başkanlığı için AK Parti’den  aday adaylığını açıklayan geçmiş dönem Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, 15 Kasım Çarşamba günü resmi olarak AK Parti İlçe Binasında resmi olarak adaylık müracaatını gerçekleştirecek. 
Fethiye’yi şeffaf ve ilkeli bir biçimde Fethiye halkı ile birlikte yönetmeye talip olduğunu belirten AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, “Bu güzel ve anlamlı yolculuğa saygıdeğer Fethiye halkımız ile adım atmak istiyorum. Dolayısı ile Çarşamba günü resmi adaylık müracaatıma tüm Fethiyeli hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.
“Belediyecilik Tecrübem ve Birikimimle Göreve Talibim”
Fethiye için kendini ve tecrübesini adayacağını belirten Keramettin Yılmaz, “Bilindiği üzere 2004-2014 yılları arasında  Ölüdeniz Belediye Başkanlığı yaptım. 2018 yılından bu yana AK Parti’de siyaset yapıyorum. O tarihten bu yana da  aday adayı olduğumu zaten tüm kamuoyuna ilan etmiştim. Resmi olarak da Çarşamba günü partimizin ilçe binasında, ilçe başkanımıza sunacağım.Ben bilindiği gibi 2019’dan  beri de Muğla AK Parti il yönetiminde görev yaptım. Hala da çalışıyorum. Ben belediyeciyim. Belediye başkanlığı yaptım. Fethiye Belediye Başkanlığı’nda üstesinden geleceğimi, gerçekten kendimi hazır hissettiğimi ve bu dönem artık Fethiye’de bir AK Parti Belediyesi’nin bayrağını dikeceğimize inanıyorum.
Otuz yıldan beri siyaset yapıyorum. Ama bugünlerde gördüğüm tüm Fethiyelerden sevgi ve ilgi alakayı şimdiye kadar görmemiştim. Gerçekten Fethiyeliler artık Fethiye’nin Fethiye’yi taşımadığını, Fethiye’nin yükünü arttığını, Fethiye’nin seksen bir ilimizden, komşularımızın geldiğini, dünyanın en az elli altmış ülkesinden komşularımızın geldiğini ve  artık Fethiye’de elektriğin yetmediğini, suyun yetmediğini, yolların yetmediğini gerçekten körfezde de otoparkın yetmediğini, karada da otoparkın yetmediğini, yollarda trafiğin yetmediğini, Fethiyeliler  olarak hep beraber yaşıyoruz. Bu bizim Fethiye’ye layık değiliz. Fethiye bunları hak etmiyor. Fethiye dünyanın en güzel koylarına sahip, Göcek koylarına sahip, Fethiye Körfezi’ne sahip. Bir Ölüdeniz’e sahip. Türkiye’yi tanıtan en güzel resimlerden bir tanesi Ölüdeniz’dir. Babadağ’dır, Göcek Körfezi’dir. Gerçekten devletle uyumlu Cumhurbaşkanımızla uyumlu, kaymakamımızla, valimizle, devlet erkanına uyumlu bir belediye hep beraber belediye başkanının Kaymakamımızın başkanlığında, belediye başkanının yanında ve muhalefetiyle iktidar partisi ilçe başkanları, sivil toplum örgütleriyle beraber olduğumuz zaman Fethiye’de yapılmayacak bir iş yoktur. Ve çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin