FETHİYE
Giriş Tarihi : 12-12-2022 10:09

Kaymakam Karaman göreve başladı

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın, Kırşehir Vali Yardımcılığı’na tayin olmasının ardından Fethiye Kaymakamlığı görevine İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman atanmıştı.

Kaymakam Karaman göreve başladı

 

 

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın, Kırşehir Vali Yardımcılığı’na tayin olmasının ardından Fethiye Kaymakamlığı görevine İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman atanmıştı.

 

Görevine başlayan Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, yayımladığı mesajda Fethiye halkına hizmet etmeninin onur ve heyecanını yaşadığını belirtti. Kaymakam Karaman, “Cennet vatanımızın şüphesiz en güzel ilçelerinden olan Fethiye’de sizlere hizmet etmenin onur ve heyecanı ile göreve başlarken, 7’den 70’e tüm Fethiye sakinlerini en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bu zamana kadar mülki idare amiri olarak ülkemizin farklı bölgelerinde görevimizi gönlümüzde vatan sevgisi ile ifa etmeye gayret gösterdik.  İnanıyorum ki tüm mesai arkadaşlarım, sivil toplum kuruluşları ve kıymetli hemşerilerimiz ile işbirliği içerisinde saygıyı, sevgiyi, hoşgörüyü, sürdürülebilir kalkınmayı, doğa dostu çözümleri, gelişen dünyayla entegrasyonu referans alarak kamu hizmetlerinin kalitesini artırmak ve bu hizmetlere herkesin eşit bir şekilde kolayca ulaşmasını sağlamak için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız” dedi.

 

Açıklamasını sürdüren Karaman, “Doğanın, tarihin ve denizin buluştuğu turizmde marka ilçe Fethiye’nin huzurunun ve güvenliğinin sağlanması, eğitim, sağlık başta olmak üzere tüm kamu hizmetlerinin etkin, adil ve herkesin erişimine açık bir şekilde yürütülerek her kesimden insanımızın devletimizin destekleyici, şefkatli, kucaklayıcı yönünü yakından hissetmesi önceliklerimiz arasındadır. İlçemizde yaşayan her vatandaşımızın derdi, derdimizdir şiarıyla mesai arkadaşlarımız, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ile işbirliği ve koordinasyon içerisinde gece gündüz demeden çalışacağımızı bildirmek isterim. Her zaman aktif iletişimde kalarak daha iyi bir Fethiye için taşın altına elimizi koymaya hazırız. Bu önemli görev bayrağını teslim alırken, Fethiye’mizin gelişmesinde, ülkemizin önemli turizm destinasyonlarından biri olmasında emekleri olan benden önce görev yapan tüm meslektaşlarıma, yerel yönetimlerimizin kıymetli temsilcilerine, kamu görevlilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, basın mensuplarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ederim. Güzide ilçemiz Fethiye’de yaşayan değerli vatandaşlarımızdan desteklerini bekler, sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu günler dilerim” ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin