FETHİYE
Giriş Tarihi : 02-11-2023 15:12

Kaymakam Ertaş Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kaymakam Ertaş Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kaymakam Ertaş Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor
Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, ilçe sınırlarında kaymakamlık olarak yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.İlçe genelinde mahalle ziyaretlerine devam eden Kaymakam Ertaş, Kargı, Yanıklar ve Eldirek  Mahallelerinde incelemelerde bulundu.
Kargı, Yanıklar ve Eldirek  Mahallelerinde sırasıyla incelemelerde bulunan Kaymakam Ertaş,  yeni yapılacak proje çalışmaları ile ilgili alan taraması yaptı.  Daha sonra mahalle halkıyla buluşarak talep ve istekleri dinledi.
“Kaymakam Ertaş Vatandaşları Dinledi”
Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş, burada vatandaşları dinledi. Mahallelere  yapılan hizmetleri anlatarak, vatandaşlardan gelen talep, istek ve önerileri dinledi. Mahalle ziyaretlerinde birim müdürleri ve mahalle muhtarları Cafer Söğüt, Mehmet Argıç ve Osman Köse’de hazır bulundu.
“Sorunlara Çözüm Üretmeye Çalışıyoruz”
Mahalle sakinleri Kaymakam Ertaş’tan mahalleleri ile ilgili eksikliklerin giderilmesini istedi. Kaymakam Ertaş,  her mahallenin kendine has sorunlarının olduğunu ve bu sorunları çözmek için yoğun şekilde çalıştıklarını ifade ederek, "Bugün hem mahallelerimizi tanımak hem de şehirlerimizle birebir görüşmek hem de yeni yapılacak projeler için alan taraması yapma adına mahallelerimize misafir olduk. Dile getirilen, bizimle ilgili olan bütün problemleri, sorunları, istek ve talepleri birim müdürlerimiz not alıp birebir ilgileniyor. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda ilçemizi yönetmek adına bu tür buluşmaları önemsiyoruz." diye konuştu.
Mahalle sakinleri ile muhtarları gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş’a  teşekkür etti.

AdminAdmin