Kavaklıdere Belediyesi, Menteşe Mahallesi esnafları tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Menteşe Esnaf Hayır Yemeği”nin 22’nci organizasyonuna katılım sağladı. Etkinlik, ilçe genelinde birlik ve beraberlik mesajlarının öne çıktığı bir buluşma olarak dikkat çekti.
Programa Ali Argama, Volkan Alpözen ve Niyazi Ertunç başta olmak üzere kurum müdürleri, önceki dönem belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen hayır yemeğinde, mahalle esnafının dayanışma kültürünü yaşatması ve toplumsal birlikteliğin güçlendirilmesi vurgulandı. Katılımcılar, organizasyonun uzun yıllardır sürdürülmesinin önemine dikkat çekerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Program boyunca vatandaşlar ve protokol üyeleri bir araya gelerek sohbet etme imkânı bulurken, etkinliğin mahalledeki sosyal dayanışmayı pekiştirdiği ifade edildi.



































