MİLAS
Giriş Tarihi : 26-02-2023 16:15

Karya Tiyatro Atölyesi’nden Depremzede Çocuklara Oyuncak

Ege Tiyatrolar Birliği'nin düzenlediği kampanya kapsamında, depremden etkilenen bölgelerdeki çocuklara destek olmak amacıyla toplanan oyuncaklar Karya Tiyatro Atölyesi tarafından teslim edilmek üzere yola çıktı.

Karya Tiyatro Atölyesi’nden Depremzede Çocuklara Oyuncak

Karya Tiyatro Atölyesi adına konuşan Dağlar Uygur, "Bize emanet ettiğiniz oyuncakları Ege Tiyatrolar Birliği organizasyonuyla depremzede çocuklarımıza ulaştırmak için yola çıktık. Bu organizasyon ile birinci elden toplanan oyuncaklar Ege Tiyatrolar Birliği hocaları tarafından yine birinci elden çocuklara teslim edilecek. Katkı koyan herkese çok teşekkür ederiz. Yaraları birlikte saracağız" dedi.

Deprem sonrası yaşanan zorlu süreçte, çocukların da duygusal ve psikolojik desteğe ihtiyaçları olduğu unutulmamalıdır. Bu kampanya kapsamında toplanan oyuncakların depremzedelerin çocuklarına ulaştırılması çok önemli ve değerli bir çalışmadır. Ege Tiyatrolar Birliği'nin ve Karya Tiyatro Atölyesi’nin düzenlediği bu kampanyaya katkı koyan herkesin bu anlamlı çalışmada yer alması takdire şayandır.

AdminAdmin