FETHİYE
Giriş Tarihi : 18-05-2023 17:08

KARAMAN’ın “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”  Mesajı

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, vatan topraklarımızı kurtarmak ve bağımsızlığımızı ilan etmek için Samsun'a ayak bastığı ve kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919'un 104. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

KARAMAN’ın “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”  Mesajı

 

 

Zaferlerle dolu şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919 tarihi, kurtuluş meşalesinin Samsun’dan ateşlenerek, Anadolu’nun her köşesine yayıldığı ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna uzanan sürecin de başladığı tarihtir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andığımız aynı zamanda gençlerimize armağan edilen bu bayramda, geleceğimizin teminatı gençlerimizin, ecdadımızın bu büyük mücadelesinden ders almaları, bağımsızlığımızın kıymetini bilerek, üzerimizde dalgalanan şanlı Türk Bayrağımızın ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ilelebet yaşatılacağının sorumluluğunda ve bilincinde olmaları gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle bağımsızlık ve özgürlüğümüzü borçlu olduğumuz başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, yarınlarımızın güvencesi tüm gençlerimizin ve halkımızın '19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, sevgiler sunuyorum.

AdminAdmin