MİLAS
Giriş Tarihi : 28-04-2023 11:48

Karagöz: ‘’Milas’ta Sokağına Girmediğimiz Mahalle Olmayacak’’

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Ali Mete Karagöz, seçim çalışmalarını Milas'a bağlı köylerde sürdürüyor. Karagöz; Gökbel, Bozalan, Çökertme, Türkevleri, Bağdamları ve Beçin Mahallelerini ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Karagöz: ‘’Milas’ta Sokağına Girmediğimiz Mahalle Olmayacak’’

Mahalle ziyaretlerinde Karagöz, mahalle sakinlerini dinleyerek, çözüm önerileri sunarak, AK Parti'nin hizmetleri hakkında bilgi verdi. Mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına göre projeler üretip derhal hayata geçireceğini ifade etti.

Gökbel, Bozalan, Çökertme, Türkevleri, Bağdamları ve Beçin Mahalleleri'nin sorunlarına değinen Karagöz, özellikle bazı mahallelerin yollarının bakım ve tahliyesinin yapılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, tarım ve hayvancılıkla uğraşan köylülerin üretimdeki önemini vurguladı.

Karagöz ayrıca, ‘’Her mahallemiz için ihtiyaçlarına yönelik projeler ürettik ve üretmeye de devam edeceğiz. Kimi mahallemizin yol sorunu kimisinin su veya sosyal alan gibi ihtiyaçları var. Hepsini yakından takip ediyorum. Bu ihtiyaçların derhal çözüme kavuşması için ne gerekiyorsa gece gündüz demeden çalışacağım’’ dedi.

Mahalle sakinleri AK Parti'nin hizmetlerinden memnuniyetlerini dile getirerek Muğla Milletvekili Adayı Ali Mete Karagöz’e destek sözü verdiler.

​​​​​​​

AdminAdmin