MARMARİS
Giriş Tarihi : 09-03-2023 15:30

Kadın Ve Sanat Festivali Gelirleri Depremzedelere

18. Uluslararası Marmaris Kadın ve Sanat Festivali Marmaris Belediyesi Halk Kafe'de açılan Karma Güzel Sanatlar  Sergisi ile 08 Mart Dünya  Emekçi Kadınlar Günü'nde başladı.

Kadın Ve Sanat Festivali Gelirleri Depremzedelere

"Acınız Acımızdır" temalı bir dizi etkinlikle 30 Mart 2023 tarihine kadar devam edecek festival programının tamamı depremzedelerin yararına gerçekleştirilecek. 

Programda 08 Mart Kalimerhaba Sanat Festivali  Sanat Sofrasında unlu tiyatro duayeni Altan Karındaş'ın anılması ,  21 Mart 2023 Dünya Şiir Günü Marmaris Belediyesi Çok Amaçlı Salonda gerçekleşecek Yazar Okur buluşması, sohbet ve kitap imza günü, Kadin Bestekarlar Eserleri ve Öyküsü sunumu, Zafer Baykal tarafından sunulacak olan Ritim ve Hayat dinletisi, Kalimerhaba Müzik Grubu Konseri bulunuyor.

Etkinlikler 25 Mart 2023 tarihinde Marmaris Belediyesi Armutalan Kültür Merkezi'nde açılacak Karma Güzel Sanatlar ve Ressam Nevin Güven Kişisel Resim Sergisinin ardından

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü Sahne alacak Umur Özlüer tarafından yazılan , yönetmenliği Orsel Sonat tarafından yapılan 25 Amatör oyuncunun rol aldığı Aşk Oyunları adli oyunla taçlanacak

Festival 30 Mart günü Kalimerhaba Sanat Sofrasındaki gala ve ödül töreni ile sona erecek.

AdminAdmin