KÖYCEĞİZ
Giriş Tarihi : 18-04-2023 22:06

Kadem Mete Köyceğiz'de seçim çalışması yaptı

Kadem Mete Köyceğiz'de seçim çalışması yaptı



AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Kavaklıdere, Milas, Datça ve Marmaris'ten sonra Köyceğiz ve Yatağan'da 14 Mayıs genel seçimleri çalışmasını sürdürdü.
Mete, Köyceğiz Seçim Koordinasyon Merkezince hazırlanan program çerçevesinde, ilk olarak Köyceğiz Belediyesini ziyaret etti. Mete’yi Başkan Kamil Ceylan hizmet binası kapısında karşıladı. Belediye birimlerini dolaşarak çalışanlara kolaylıklar diledi. 
Belediye ziyaretinin ardında AK Parti Köyceğiz İlçe Başkanlığına geçen Mete, partililerce alkışlarla karşılandı. İlçe binasında partililere hitap eden Mete, Muğla’da 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinden en yüksek oyu alacaklarını ifade ederek teşkilat mensuplarından çok çalışma sözü aldı. 
Mete, esnaf ve pazaryeri ziyareti yaparak hayırlı işler diledi. Köyceğiz mahalle muhtarıyla bir toplantı yapıp taleplerini dinledi.
Köyceğiz Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Gümüş, Köyceğiz Ziraat Odası Başkanı Mehmet Uysal, Köyceğiz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Durmaz, Köyceğiz şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Palancıoğlu’nu ziyaret eden Mete, başkanlarla sohbet edip hasbihal etti.
Mete, Toparlar ve Ulucami Mahallesi’nde ev ziyaretleri yaparken, Yangı Mahallesi ameliyat olan Şaban Kaya’ya geçmiş olsun, Yeni Mahalle önceki dönem muhtarı Niyazi Güngör’ün rahmetli babası için taziye ziyaretinde bulundu.
Mete’ye, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Köyceğiz AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İlhan, Kadın Kolları Başkanı Gülçin Köseoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Doğan Çelik, parti yöneticileri ve üyeleri eşlik etti.
Köyceğiz programının ardından Yatağan Belediyesi’nin ilçe stadyumunda düzenlediği 4 bin kişilik iftarına katılan Mete, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’le birlikte vatandaşların kadir gecesini tebrik etti.

AdminAdmin