SİYASET
Giriş Tarihi : 30-04-2023 12:57

Kadem Mete Dalaman ve Ortaca'da seçim çalışmalarına devam etti

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Muğla’nın Dalaman ve Ortaca ilçesinde 14 Mayıs seçim çalışmalarını sürdürdü.

Kadem Mete Dalaman ve Ortaca'da seçim çalışmalarına devam etti

Mete, Dalaman ve Ortaca Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde esnaf, sivil toplum kuruluşları, oda başkanları, taziye ziyaretleri gerçekleştirdi.

İlk olarak Dalaman AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Mete, AK Parti’nin Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu milyonlarca üyesi ile gönül bağı olduğunu söyledi.

Mete, Muğla teşkilatının fedakarca çalıştığını ve bununla da her zaman gurur duyduğunu seçimlerden de zaferle ve rekorla çıkacaklarına inancının tam olduğunu ifade etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Takar, Dalaman Esnaf ve Sanatlarlar Kredi ve Kooperatifi Başkanı Üzeyir Gökmen, Dalaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Karataş, Dalaman Havaalanı Taksi Kooperatifi Başkanı Nazmi Çalış, Dalaman Ziraat Odası Başkanı Aydın Çepel, Dalaman İş Adamları Derneği Ercan Kaynar’ı ziyaret eden Mete, başkanların ve üyelerin taleplerini dinledi.

Mete, esnaf ziyareti de gerçekleştirdikten sonra Dalaman Belediyesinde çalışanlarla tokalaştı kolaylıklar diledi.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Mete’ye ziyareti anısına hediye takdim etti.

Dalaman Havalimanına geçen Mete, yurtdışından gelen vatandaşların oy verdikleri sandık kurulunu ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

Daha sonra Ortaca’ya geçen Mete, Ahmet Ayhan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ardından AK Parti kurucularından Nurettin Gümüş’ü evinde ziyaret ederek hasbihal etti.

Eğitim-Bir-Sen Ortaca Temsilciliğini de ziyaret eden Mete, başkan ve üyelerle sohbet etti.

Ortaca Belediyesi’ni de ziyarete den Mete, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’le birlikte sohbet edip hasbihal etti.

Mete, Başkan Uzundemir’le birlikte Eski Ortaca Belediye Başkanı Merhum Salih Özdemir’in eşi Muazzez Özdemir’e taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Mete’ye, Dalaman ve Ortaca programında, AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Hakan Fevzi İlhan, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, AK Parti İlçe Başkanı Şefik Oğuz, Ortaca AK Parti İlçe Başkanı Burak Kaplan, teşkilat mensupları eşlik etti.

AdminAdmin