MUĞLA
Giriş Tarihi : 26-01-2023 17:26

Kadem Mete 6 Saatte 6 İlçe Ziyaretiyle Maşallah Dedirtiyor!

Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete, Milas, Yatağan, Menteşe, Kavaklıdere, Ula ve Bodrum ilçelerinde gerçekleştirilen ziyaretlerde, ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları başkanları ve parti üyeleri ile bir araya geldi. İl Başkanı Mete: ’’İlçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarına teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi."

Kadem Mete 6 Saatte 6 İlçe Ziyaretiyle Maşallah Dedirtiyor!

Ak parti İl Başkanı Kadem Mete ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Ula ilçe teşkilatıyla bir araya geldiler. Kadem Mete’yi Ula’da İlçe Belediye Başkanı Özay Türklere ve Ak Parti ilçe başkanı Özer Yılmaz karşıladı. Kadem Mete ve beraberindeki heyet parti binasında gerçekleşen toplantıya kadın kolları başkanı Türkan Karslıoğlu, gençlik kolları başkanı Yunus Emre Çiçekli ve partililer katıldı.

Daha sonra, Menteşe ilçesine geçen başkan Mete Menteşe ilçe teşkilatını ziyaret etti. Kadem Mete gerçekleşen toplantı sonrası İlçe Başkanı Eray Çiçek’e, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Şahin’e ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Top'a teşekkür ederek Kavaklıdere’ye hareket eti.

Kavaklıdere ilçesinde de ilçe teşkilatını ziyaret gerçekleştiren Kadem Mete, İlçe Başkanı Volkan Alpözene, Kadın Kolları Başkanı Cennet Ay, Gençlik Kolları Başkanı Fevzi Çerçi ve Belediye Başkanı Mehmet Demire teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yatağan ilçe teşkilatına gerçekleştirdiği ziyaret sonrası Mete: ‘’Bu güzel buluşma için kıymetli İlçe Başkanımız Ali Tekin'e Kadın Kolları Başkanımız Duygu Yenioğlu'na Gençlik Kolları Başkanımız Emrullah Özen'e ve Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz'e teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.’’dedi.

İlçe ziyaretlerine Milas ile devam eden başkan Mete: ‘’ Yoğun ve heyecan dolu katılım için İlçe Başkanımız Emin Çelik'e , Kadın Kolları Başkanımız, Öznur Kırova'ya Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Ali Kalay'a teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum’’dedi.

Ak Parti il başkanı Kadem Mete’nin son durağı olan Bodrum’da ise başkanı Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen karşıladı. Parti binasında yapılan toplantıda ilçe başkanı Osman Gökmen’e, kadın kolları başkanımız Elmas Akyurt’a, gençlik kolları başkanımız Azat Erol Ataş’a teşekkür ediyor çalışmalarında başarı dileklerini ifade etti.

Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada: ‘’Türkiye Yüzyılında Muğla ve tüm ilçelerimizle başkanlarımızdan, üyelerimize, gençlerimize ve bize gönül veren her vatandaşımıza kadar hepbirlikte hazırız. Bu birlik ve beraberlikle Türkiye Yüzyılına yakışır biçimde Ak Parti olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılını kucaklayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın’’ dedi.

AdminAdmin