GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-08-2022 14:09

İYİ Partililer Aşure etkinliğinde buluştu

İYİ Parti Milas Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından aşure etkinliğiyle partililer bir araya getirilirken, parti önünde kurulan ocaklarda vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

İYİ Partililer Aşure etkinliğinde buluştu


İYİ Parti Milas Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından aşure etkinliğiyle partililer bir araya getirilirken, parti önünde kurulan ocaklarda vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

Menteşe caddesi üzerinde bulunan parti binasında saat 14 de başlayan aşure günü etkinliğine İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, Muğla İl Kadın Politikaları Başkanı  Gülgün Çolakoğlu, Milas Kurucu ilçe başkanı İl Yönetim Kurulu Teşkilat Başkanı ve Milas Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çayırlı, İYİ Parti Milas Belediye Meclis Üyeleri Tacettin Yıldız, Ali Kurt, önce ilçe başkanı Kasım Özkan, partililer ve vatandaşlar katıldı.

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce ve  İlçe Kadın Politikaları Başkanı Nazan Yakabaşı tarafından kurulan stantta misafirlere aşureler ikram edilirken dağıtıma katılan il Başkanı Akmeşe'de vatandaşlara ikramda bulunarak sohbet etti.  

Bu tür etkinliklere devam edeceklerini ifade eden Milas ilçe Başkanı Av. Gürsel İnce, "Sevginin paylaşmanın ve hoşgörünün bu güzel etkinliğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu etkinliğe katkısı ve emeği olan tüm teşkilat mensuplarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı önceki ilçe başkanımızın sağlık sorunları nedeniyle arkadaşlarımızın da teveccühü ile bu görev bana verildi. Başkanımızın sağlığı bizler için önemli. 
Şimdi önümüzde 10 ay sonra gerçekleşecek bir genel seçim var. Bu seçim için çok çalışmamız gerektiğinin parti ve teşkilat olarak bilincindeyiz. 
Önümüzdeki günlerde direk mahalle çalışmalarımıza başlayacağız ve  Milas'ımızın 132 Mahallesi'nde yaşayan tüm vatandaşlarımıza da ulaşma niyetindeyiz. Kırsal mahallelerimize ağırlık vereceğiz. Şehir içinde esnaflarımıza, gerek sanayide gerek çarşı içinde esnafımıza ve vatandaşlarımıza ulaşmaya devam edeceğiz. 10 ay boyunca İYİ Parti teşkilatlarını sahada göreceksiniz. 10 ay boyunca vatandaşlarımız görecek onların sorunlarını dinleyeceğiz, partimizin politikalarını anlatacağız ve genel seçimlerde partimizi Türkiye'de 1. Parti yapma ve Genel başkanımızı yeni güçlendirilmiş parlementer sistemde başbakan yapma yolunda emin adımlarla çalışacağız" dedi...

AdminAdmin