MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MİLAS

İlyas Yalçıntaş Konseri İleri Tarihe Ertelendi

İlyas Yalçıntaş Konseri İleri Tarihe Ertelendi
Paylaş:

Milas Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenecek olan İlyas Yalçıntaş konseri, Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen maden faciası nedeniyle ertelenmiştir. Facianın ardından arama çalışmalarının sonuçsuz kalması ve 9 kişinin kayıp olması üzerine alınan bu karar, Milas Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile duyurulmuştur. Açıklamada, "Belediyemiz tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla bu akşam gerçekleştirilmesi planlanan İlyas Yalçıntaş konseri, Erzincan'da meydana gelen maden faciası nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir." ifadelerine yer verilmiştir. Konserin ertelendiği yeni tarih ise kısa süre içerisinde duyurulacaktır.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MİLAS Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.