FETHİYE
Giriş Tarihi : 09-12-2022 16:03

İlçe teşkilatında görev dağılımı yapıldı

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı geçtiğimiz haftalarda genel kurulunu gerçekleştirmişti. Yeni yönetim kurulu, mazbatasını almasının ardından göreve başlamıştı.

İlçe teşkilatında görev dağılımı yapıldı

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı geçtiğimiz haftalarda genel kurulunu gerçekleştirmişti. Yeni yönetim kurulu, mazbatasını almasının ardından göreve başlamıştı.

 

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı görev dağılımı yaptı. İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, ilçe teşkilatında düzenlenen basın toplantısında yeni yönetim kurulunu tanıttı. Açıklamanın ardından partiye yeni katılım sağlayan üyelere rozetleri İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları tarafından takdim edildi.

 

İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları yaptığı açıklamada, “İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilat Başkanı olarak görev yaptığım partimde, 26 Kasım Cumartesi günü yapılan 3. olağan kongremizde, yönetim kurulu olarak seçildik. Akabinde mazbatamızı alarak görevimize başladık. Yönetim kurulunda yer alan değerli yol ve dava arkadaşlarım, kardeşlerim, ağabeylerimle birlikte Türkiye’de örnek bir çalışma yapacağız. Bir kişiyi bile kaybetmeye tahammülümüz yoktur, ilkelerimizi kabul eden memleket sevdalılarını kucaklayarak alnımızın akıyla hedeflerimize ulaşacağız. Sayın Genel Başkanımızın önderliğinde hedefimiz, Fethiye sevdalılarıyla birlikte her gün bir önceki günden daha fazla çalışarak, partimizi iktidara taşımak ve güçlendirilmiş demokratik parlamenter sistemi ülkemizde hâkim kılmaktır. Bizler, hepimiz bu duygu ve düşünceyle bir araya geldik. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak adım atmadık yer bırakmadı. Bu emeklerin iktidar olunarak taçlanmasını ve Büyük Türk Milletine hizmet edeceğimiz günleri görmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.  

 

Açıklamasını sürdüren İlçe Başkanı Turgutoğulları, “Güzel ahlakı meşru, çıkarları için her şeyi yapanı gayri meşru sayacağız. İnsani ilkelerimizden taviz vermeyeceğiz. Doğru ile olup, doğrunun yanında olacağız. Milletimizin derdine derman olamadığımız yerde ve makamda olmayacağız. Ülkemiz ve milletimiz söz konusu olduğunda taraftar olmayacağız. Siyaseti halka hizmet için yaptığımızı, halka hizmetin Hakka hizmet olduğunu unutmayacağız. İyi Parti, 1920’deki Büyük Millet Meclisi ruhunu, 1923’teki kuruluş ruhunu bugüne taşıyan partidir. Şahıslar, isimler değişse de ta Alparslan’dan başlayan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten bugüne kadar ulaşan Türk Devleti, dünyada lider ülke olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir. Teşkilatımızda görev yapmış, Kurucu Başkanım Sayın Suat Aybek’e, beraber çalıştığım İlçe Başkanım Sayın Ali Fatih Çoban’a, kendileriyle birlikte yol yürüdüğümüz, bugün aramızda bulunan, bulunmayan tüm yol ve dava arkadaşlarımı yürekten selamlıyor, her birine tek tek teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bugün aramızda olan tek belediye meclis üyemiz Ayşe Çifçi’ye teşekkür ederim” dedi.

 

YENİ YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI

Tolga Turgutoğulları: Yönetim Kurulu Başkanı

Palet Demirel: Kurumsal İlişkiler Başkanı

Hülya Yörenti: Kadın Politikaları Başkanı

İmarettin Dirgen: Toplumsal Politikalar Başkanı

Ali Zeybek: Tarım ve Hayvancılık Politikalar Başkanı

Coşkun Tutal: Eğitim Politikaları Başkanı

Metin Noyan Uluç: Ekonomi ve Kalkınma Politikaları Başkanı

Süleyman Uysal: Sanayi Politikaları Başkanı

Av. Durdunur Yıldız: Hukuk ve Adalet İşleri Başkanı

Hüseyin Hasar: Siyaset Akademisi Başkanı

Mehmet Gönen: STK İlişkileri Başkanı

Av. Mustafa Amaç: Seçim İşleri Başkanı

İbrahim Ertuğrul: Strateji, Propaganda ve Tanıtım Politikaları Başkanı

Atilla Duyar: Yönetim Kurulu Üyesi

Ahmet Tayfur Şık: Yönetim Kurulu Genel Sekreteri

Aydın Yılmaz: Siyasi İşleri ve Teşkilat Koordinatörlüğü Başkanı

Ülkü Ateş: Kadın Kooperatifçiliği Başkanı

İsmail Aydın: Yerel Yönetimler Başkanı

Mehmet Başıhoş: Basın Politikaları Başkanı

Ülker Kandemir: Halkla İlişkiler Başkanı

Özkan Hırçın: Spor Politikaları Başkanı

Sevil Özhan: Teknik Ar-Ge Başkanı

Necdet Şahin: Turizm Politikaları Başkanı

Okhan Erdoğan: Yönetim Kurulu Üyesi

Mustafa Türken: Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı

Murat Kaşlı: Sosyal Medya Politikaları Başkanı

Sevinç Köklü: Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı

Gaye Barutçu: Mali İşler Başkanı

Nihat Akansel: Gençlik Politikaları Başkanı

Ali Can Birincioğlu: Milli Güvenlik Politikaları Başkanı

Mehmet Köse: Uluslararası Politikalar Başkanı

Vesile Bildirici: Ortadoğu Politikaları Başkanı

Adem Güngör: Sağlık Politikaları Başkanı

AdminAdmin