MİLAS
Giriş Tarihi : 28-03-2023 11:03

İlçe Başkanı İnce İftar Yemeğinde Konuştu

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce, Beçin Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelerek yaklaşan seçimler hususunda sohbet etti.

İlçe Başkanı İnce İftar Yemeğinde Konuştu

Muğla genelinde 37 Milletvekili Aday Adayı olduğunu ifade eden Başkan İnce; “ Halkımızın gösterdiği bu ilgi alaka, Muğla’da bu kadar aday adayı çıkması demek oluyor ki Millet İttifakı hiç şüphesiz iktidara gelecek. Milletimizin bundan şüphesi olmasın” dedi.

Milas’a bağlı Beçin Mahallesi’nde katıldıkları iftarın ardından mahalle sakinleri ile bir araya gelen İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı, yaklaşan seçimler hakkında bilgilendirme yaptı. Vatandaşların partiye olan ilgisinden memnun olduğu görülen İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce, kendisini dinlemek için gelen kalabalığa teşekkür ederek, İYİ Parti’nin ve Millet İttifakı’nın gidişatını değerlendirdi.

İlçe Başkanı İnce: ‘’İYİ Parti olarak meclise gönderebildiğimiz kadar vekil göndermemiz gerekiyor. Muğla’mızdan İYİ Parti adına 37 Milletvekili Aday Adayımız var. Halkımızı gösterdiği bu ilgi alaka ve bu kadar aday adayı çıkması demek oluyor ki Millet İttifakı hiç şüphesiz iktidara gelecek.‘’ dedi.

AdminAdmin