FETHİYE
Giriş Tarihi : 24-11-2022 13:24

İlçe Başkanı Çoban aday olmayacağını duyurdu

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, Cumartesi günü yapılacak olağan genel kurulda aday olmayacağını duyurdu.

İlçe Başkanı Çoban aday olmayacağını duyurdu

 

 

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, Cumartesi günü yapılacak olağan genel kurulda aday olmayacağını duyurdu.

 

3 yıla yakın bir zamandır İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğünü kaydeden Ali Fatih Çoban, bu süreçte ilçe teşkilatına önemli bir ivme kazandırdığını belirtti. İlçe Başkanı Çoban, gördüğü lüzum üzerine aday olmayacağını kamuoyuna duyurdu.

 

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban yaptığı yazılı açıklamada, “26 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan 3. olağan Fethiye İlçe Başkanlığı seçiminde gördüğüm lüzum üzerine aday olmayacağımı değerli kamuoyu ile paylaşmak isterim. 3 yıla yakın İlçe Başkanlığım süresince büyük bir heyecan, azim, fedakarlık ve teşkilatçılık ruhu ile partimize; ilçemizde büyük bir ivme kazandırmanın haklı gururunu yaşıyorum. Türk Gençliğine güvenildiği zaman; onların neler yapabileceğini bir kez daha Fethiye’den gösterdiğimiz için mutluyuz, umutluyuz” dedi.

 

Açıklamasını sürdüren İlçe Başkanı Çoban, “Bizlerin; Türk siyasetine ve Fethiye’mize dair cümle kurmamıza vesile olan; Yerel Yönetimler Başkanımız aynı zamanda Muğla Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Metin Ergun Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum. Bu süreçte desteklerini esirgeyemeyen Fethiye’mizin 41 mahallesindeki cefakâr dava arkadaşlarıma minnetlerimi sunuyorum. Elbette bu bir veda değil. Bizler yine Fethiye’deyiz ve memleketimizde yaşamaya devam edeceğiz. Bizim bu şehre vefa borcumuz var. Benim hepinize hakkım helaldir. Sizlerin de haklarınızı helal etmenizi istiyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

 

 

AdminAdmin