MUĞLA
Giriş Tarihi : 18-04-2023 06:50

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AİLESİ İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ailesi, Menteşe Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AİLESİ İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

Düzenlenen iftar programına İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’ın yanı sıra Eğitim Müfettişleri Başkanı Gökhan Alkan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Serap Aksel, Ferman Akbulut, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü, şube müdürleri ve kurum çalışanları katıldı.

Açılan iftarın ardından hafızlık öğrencisi Hasan Kaan Deniz öncülüğünde yemek duası edildi.

İftar yemeği vesilesiyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, “Çok değerli mesai arkadaşlarım, hepinizi en kalbi duygularla selamlıyorum. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının artık son günlerine giriyoruz. Bu güzel Ramazan ayı vesileyle düzenlediğimiz bu iftar buluşmasının kardeşliğimizi daha da pekiştirmesini diliyorum.” dedi.

Muğla İl Milli Eğitim olarak büyük bir aile olduklarını belirten Çay, “Yaklaşık iki yıldır sizlerle birlikteyim. Muğla eğitim ailesi olarak bu iki yılda ilimizin eğitim kalitesini daha yukarılara çıkarabilmek adına hep birlikte çalıştık. Özveriyle çalışan, uğraş veren tüm mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin ve kıymetli ailelerinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

İl Müdürü Çay konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan personele plaketlerini takdim etti.

İftar programı, müzik dinletisinin ardından sona erdi.

AdminAdmin