YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 30-03-2024 12:55

Hüseyin Nizamoğlu halka seslendi: “Biz Hazırız, Şimdi Söz Sizde”

Hüseyin Nizamoğlu halka seslendi: “Biz Hazırız, Şimdi Söz Sizde”


Adaylığını açıkladığı günden itibaren Menteşe’de büyük bir heyecan ve yankı uyandıran İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu’na, halkın bütün kesimlerinden gösterilen ilgi ve destek, son güne kadar artarak devam etti ve ediyor. Halka seslenen Nizamoğlu; “Menteşe’mizin 5 yıllık kaderini belirleyeceğimiz seçimde, bütün vatandaşlarımızı sandığa gitmeye ve oy kullanmaya davet ediyorum. Biz hazırız, şimdi söz sizde” dedi.


İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Menteşe ilçesini adım adım gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.
Nizamoğlu, yarın gerçekleşecek olan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde, bütün vatandaşlara sandığa gitme ve oy kullanma çağrısında bulundu.

“BU BİR HALK HAREKETİDİR, DEMİŞTİK”

Nizamoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Yola çıkarken;  ‘Hazır mısınız?’ diye sormuştuk. ‘Biz ekibimizle, projelerimizle hazırız.’ Demiştik. Gittiğimiz her yerde, hemşehrilerimizin de hazır olduğunu gördük. 
“Bu bir halk hareketidir” demiştik. Rant odaklı değil! Halk odaklı bir belediyeciliği, sözde değil özde halkçı belediyeciliği, şeffaf belediyecilik anlayışı, ahlaklı siyaset anlayışı ile hizmetlerin adil bir şekilde her köşeye ulaştırılması gayretimizle Menteşe’mizi daha yaşanabilir marka kent haline dönüştürebiliriz.
Bunu halkımızla yani sizinle gerçekleştirebiliriz. Menteşe’nin bir 5 yıl daha kaybedecek zamanı yoktur. Halkımız ve Menteşe artık değişim istiyor ve bu değişimi doğru ve iyi bir değişim olarak gerçekleştireceğine inanıyoruz.”

“BİZİM MÜCADELEMİZ; MAKAM, RANT ELDE ETME MÜCADELESİ DEĞİL!”

Nizamoğlu açıklamasının devamında şöyle konuştu;
“Bizim mücadelemiz halk mücadelesidir, Menteşe’ye ve Menteşelilere hizmet getirme mücadelesidir. Bizim mücadelemiz; makam, koltuk, rant elde etme mücadelesi değil!
Menteşe’nin merkezinden, bütün kırsalına gittiğimiz her yerde ilçemizin sorunlarını ve çözüm yollarını anlattık. Uçuk vaatlerde bulunmadık. Gerçekleştirilebilir projelerimizi halkımıza anlattık.
Ben ve ekibim, bu yola çıkarken, bu yolda yürürken; Ne Büyükşehir Belediyesi’nin gücünün yanına sığındık, ne de genel merkezlerin gücünün yanına sığındık.
Biz gücümüzü; kentlisinden, köylüsüne, yaşlısından, gencine, esnafından, öğrencisine, emeklisinden, iş insanına kadar sadece ve sadece halkımızdan yani sizden aldık.
Bunun için çıktığımız yola; “Halk Hareketi” dedik ve yarın bu halk hareketinin yine halk için kazanacağına inanıyoruz.
Şimdi söz değerli halkımızda, Menteşelilerde.
Menteşe’mizi; halkımızla esnafımızla sivil toplum örgütlerimizle meslek odalarımızla hep birlikte daha güzel, daha yaşanabilir, daha gelişmiş şekilde yarınlara taşıyabiliriz.
Yarın yapılacak ve Menteşe’mizin 5 yıllık kaderini belirleyeceğimiz seçimde, bütün vatandaşlarımızı sandığa gitmeye ve oy kullanmaya davet ediyorum.
Biz hazırız. Değerli Menteşeliler, değerli halkımız şimdi sıra ve söz sizde.”

AdminAdmin