MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
GÜNCEL

HASTA TAŞIYAN BÜYÜKŞEHİR AMBULANSI SHELL KAVŞAĞINDA KAZA YAPTI !!!

HASTA TAŞIYAN BÜYÜKŞEHİR AMBULANSI SHELL KAVŞAĞINDA KAZA YAPTI !!!
Paylaş:

 

Muğla Büyükşehir Belediyesine ait 48 EB 665 Plakalı Hasta Nakil Ambulansı, Yatağan Shell kavşağında 42 AKT 297 Plakalı otomobille çarpışarak kaza yaptı, kaza yapan araçta bulunan hasta Yatağan 112 ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

Alınan bilgiye göre, Muğla’nın Yatağan İlçesindeki Lise Kavşağında Muğla Büyükşehir Belediyesine ait 48 EB 665 Plakalı Hasta Nakil Ambulansı ile 42 AKT 297 Plakalı otomobille çarpıştı. Kaza yerine kısa sürede polis ve 112 ekipleri yönlendirildi.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptıkları ilk kontrollerde kazada yaralanan kimsenin olmadığı belirlendi. Polis ekipleri hasta nakil ambulansında bulunan hastanın hastaneye nakli için 112 ekiplerini kaza yerine çağırdı.
Kaza yerine gelen 112 ambulansı tarafından hasta hastaneye nakledildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Mutso Eğitim Toplantıları Devam Ediyor

Akışın sonuna geldiniz.