SİYASET
Giriş Tarihi : 20-09-2022 19:05

Gökmen, “Biz takdiri halkımıza bıraktık”

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı’nın açıklamalarına cevap verdi.

Gökmen, “Biz takdiri halkımıza bıraktık”

 

 

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı’nın açıklamalarına cevap verdi.

 

İlçe Başkanı Gökmen yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“CHP Marmaris İlçe Başkanı Sayın Zekican Balcı beni ikaz etmiş, ne yazık ki bir türlü vazgeçemedikleri vesayetçi anlayışla tehdit ederek; yön verme devirlerinin bittiğinin, artık eski Türkiye'de olmadıklarının farkında değiller herhalde… Kimin nereden zararlı çıkacağını milletimiz sandıkta gösterecektir. Biz sözde demokrasi havarisi değiliz, demokrasi uğruna milletin ezici çoğunluğuyla seçtiği Başbakanımız Adnan Menderes'i şehit vermişiz. Bu sebepledir ki millet sizden bunun hesabını zaten yıllardır sandıkta sormaktadır. Atatürk'ün yolundan çıkarak, milletin gözünden düşüp, yıllardır teveccüh göremeyip iktidar olamamanın sebebini hala anlayamamaktasınız.

 

İktidar olabilme uğruna kimlerin eline, güdümüne girdiğinizi milletimiz görmektedir ve hala anlayamamakta yanlış yolda olduğunuzun farkına varamamaktasınız. Gelelim bugüne, yalan ve iftira siyaseti güderek sokaklarda tiyatro çeviren, genel başkanınızdan alt kademenize kadar tazminat ödemeye mahkum olan kişilerin kendi parti mensuplarınız olduğunu hatırlatırım. Sizin için Gaziler Günü'nde gaflet içine düşerek HDP bayraklarının usulsüz bir şekilde asılması o kadar önemli değil biliyoruz. HDP’ye olan sevginiz ve birlikteliğiniz hepimizin malumu. Allah ıslah etsin. Biz takdiri milletimize bıraktık.

Şimdi her fırsatta Atatürk'ün partisiyiz diyen siz,

 

Atatürk’e ‘Kefere Kemal’ yani ‘Müslüman bile sayılmayan kâfir (!)’ diyeni CHP’de Genel Başkan Yardımcısı, milletvekili yapan Genel Başkanınız değil mi? Mustafa Kemal'in askeriyiz demeyi militarist buluyorum ve Atatürk demiyorum diyen İstanbul İl Başkanınız Kaftancıoğlu değil mi? TBMM’deki odasından Atatürk resmini indiren kişiyi CHP milletvekili yapan Genel Başkanınız değil mi?

Güneydoğu'da Atatürk büstlerini yakan yıkan ittifak ortağınız HDP sempatizanlarını, sınırlarımızdan içeriye terör örgütleri saldırırken müdahale etmek için sınır harekatına karşı hayır oyu veren HDP ile birlikte CHP'yi, savunma sanayimizdeki silahların üretimine karşı çıkan CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nu, terörist cenazelerine katılan vekillerinizi,

Sözde Ermeni soykırımı safsatasını tanıyan Kaftancıoğlu'nu,

Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’yı hapisten çıkarma sözü veren Genel Başkanınızı,

FETÖ’cülere özgürlük vaat eden Genel Başkanınızı, ülkemizin coğrafi haritasından bir haber ve tarihi savaşlarının yerlerini bilmeyen Genel Başkanınızı, Mavi Vatan ve Azerbaycan'da Türkiye karşıtı söylemlerle aynı dili kullanıp Yunanistan ve Ermenistan'da ki partiler gibi hareket etmenizi, Terör örgütü YPG PYD’yi halk hareketi olarak gören Genel Başkanınızı,

Daha nicelerini sayabiliriz, şimdi siz kendinizi gerçekten Atatürk'ün partisinde olarak görüyorsanız ve milli olduğunuzu iddia ediyorsanız, benim diyecek sözüm sadece Allah akıl fikir versin demekten başka bir şey olmaz.

 

Tarihe gelince, İngilizin yazdığı tarihle ve siyasetçilerle değil Türk Tarih Profesörleri hocalarımız Sayın İlber Ortaylı ve Sn. Murat Bardakçı'yı okumanızı tavsiye ederim, hatta size kitaplarını hediye olarak yolluyorum. Bizim millet ve devlet sevgimizi, Cumhuriyet tarihinde ulaşılamayan enerji, savunma, teknoloji, endüstri sanayinde ki dünya da ses getiren üretimlerimizi milletimiz görmekte, nasıl milliyetçi olduğumuzu bilmektedir. Asıl olan siz milli değerleri unutmuş, asimile olarak teslim olmuşsunuz. Öyle ki milletimiz yıllardır sizi iktidara getirmeyerek bunu göstermiştir. Anlaşılan o ki bundan sonrada gelemeyeceksiniz.”

AdminAdmin