MUĞLA
Giriş Tarihi : 17-11-2023 18:16

GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROTOKOL ZİYARETLERİNE BAŞLADI

GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROTOKOL ZİYARETLERİNE BAŞLADI

 

 

 

TOBB Genç Girişimciler Kurulu, gerçekleştirilen seçimlerin ardından icra komitesi olarak protokole nezaket ziyaretleri gerçekleştiriyor.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Genç Girişimciler Kurulu (GGK) Muğla İcra Komitesi, protokol ziyaretlerine başladı. Geçtiğimiz Ekim ayında gerçekleştirilen seçimlerin ardından göreve gelen İl İcra Komitesi, Başkan Berke Altınsoy’un öncülüğünde, il protokolüne nezaket ziyaretleri gerçekleştirerek, kurulun kuruluş amacı ve çalışma prensibi hakkında bilgi verdi. 17 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen ziyaretlerde İcra Komite Başkan Yardımcısı Alperen Meşeli ile İcra Komitesi Üyeleri Atakan Ali Özkaya ile Cihan Doğan yer aldı. 

 

GGK İcra Komitesinin planladığı ziyaret programında ilk durak Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muğla TEKNOKENT oldu. Heyet ziyaretlerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ile Muğla TEKNOPARK Genel Müdürü Doç. Dr. Utkucan Şahin ile görüştü. 

 

Ziyaretlerde, Başkan Altınsoy, Genç ve Kadın Girişimciler Kurullarının kuruluş amaçları ve çalışma prensipleri hakkında bilgi verirken, İl İcra Komitesi olarak, görev süreleri boyunca yapılması hedeflenen projeler hakkında bilgi verilerek, oluşturulabilecek işbirlikleri kapsamında görüş alışverişinde bulunuldu.

AdminAdmin