SPOR
Giriş Tarihi : 03-11-2023 13:34

FETHİYESPOR UŞAK’A KAZANMAK İÇİN GİDİYOR

FETHİYESPOR UŞAK’A KAZANMAK İÇİN GİDİYOR

TFF 2.Lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, geçtiğimiz hafta kendi evinde İskenderunspor’u  4-3 mağlup etmişti. Lacivert-Beyazlılar Cumhuriyetimizin 100.yılında Cumhuriyet Bayramı öncesi İskenderunspor’u yenerek taraftarlara çifte bayram yaşatmıştı. Tüm hesaplarını 3 puan üzerine yapan Fethiyespor’da, son antrenmanını teknik-taktik üzerine gerçekleştirdi. Günün antrenmanı oldukça neşeli geçerken, futbolcuların hırslı olması teknik kadroyu ümitlendirdi.
TFF 2.Lig kırmızı grupta 14 puan ile ligde .sırada bulunan Fethiyespor, ligde 4 puanla 19.sırada yer alan Uşak Spor A.Ş. maçı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Lacivert-Beyazlılar Pazar günü saat 14.00’da Uşak 1 Eylül stadında oynanacak karşılaşma için tek hedefi galibiyet olarak belirledi. Geçtiğimiz kendi evinde 4-3 kazandığı İskenderunspor maçının ardından, 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi ile üst sıralara doğru çıkış yaşayan Fethiyespor, şimdi yeniden galibiyeti almak istiyor. Lacivert-Beyazlılar, 1 Kasım Çarşamba günü Fethiye Şehir stadında oynanan Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu’nda Tokat Belediyesi Plevnespor’a 1-0 mağlup olup, elenmişti. Teknik Direktör Taner Gülleri yönetiminde bu maçın hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor’da son idmanda taktik ve teknik ağırlıklı bir çalışma yapıldı.
MAÇI MUSTAFA HAKAN BELDER YÖNETECEK
5 Kasım Pazar günü Uşak 1 Eylül stadında saat 14.00’da oynanacak Uşak Spor A.Ş. Fethiyespor maçını Karabük bölgesinden Mustafa Hakan Belder’in yöneteceği açıklandı. Belder’in yardımcılıklarını ise; Kayseri bölgesinden Recep Güneş ve Nevşehir bölgesinden Yahya Kemal Yurtbilir yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kayseri bölgesinden Ramazan Haymana olduğu öğrenildi.
MUHTEMEL KADROLAR
Fethiyespor’un Uşak Spor A.Ş. maçına Enes Fidayeo, Şahan Akyüz, Rıdvan Türker, Selçuk Alibaz, Sezer Özmen, Berat Satır, Abdullah Balıkçı, İlyas Yılmazer, Ramazan Çevik, Ali Ceylan ve Murat Yılmaz 11’ile çıkması beklenirken,
Uşak Spor A.Ş. ‘nin ise İbrahim Bağcı, Gökmen Aydoğdu, İsmet Kavuştu,Sertan Yiğenoğlu,Tolga Çokkoşan, Oğulcan İnanç, Şamil Başaran,Ahmet Hakan Şahin,Ömer Faruk Çalışkan, Ömer Gür ve İbrahim Çağrı Oğuz 11’i ile çıkması bekleniyor.

AdminAdmin