FUTBOL
Giriş Tarihi : 30-11-2023 17:02

Fethiyespor Isparta'dan 3 Puan Almak İstiyor

Fethiyespor Isparta'dan 3 Puan Almak İstiyor

Fethiyespor- Isparta 32 Spor Maçını Bingöl Bölgesi Hakemi Yönetecek
TFF 2.Lig kırmızı grupta 19 puan ile ligde 8.sırada bulunan Fethiyespor, ligde 27 puan ile 4.sırada bulunan Isparta 32 Spor takımı ile deplasmanda karşılaşacak.
TFF 2.Lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, kendi evinde Karaman Futbol kulübüne karşı beklediği galibiyeti alamazken, Lacivert-Beyazlılar Isparta 32 Spor maçına bilenip bu maçta galibiyet arzulayıp kaybedilen puanları telafi etmek istiyor. Cumartesi günü saat 14.00’da  Isparta Atatürk stadında oynanacak karşılaşmaya teknik direktör Taner Gülleri yönetiminde hazırlanan Fethiyespor’da, sakat ve cezalı oyuncuların durumu düşündürüyor. Tüm eksikliklere rağmen bu maçı puan ya da puanlar üzerine kuran Fethiyespor’da kart cezası sınırında bulunan futbolcuların yanı sıra sakat oyuncular Selçuk Alibaz, Şahan Akyüz ve Işık Kaan Arslan ile kırmızı kart cezalısı Rıdvan Türker’in durumu düşündürüyor. Karşılaşmayı Bingöl bölgesi hakemlerinden Yusuf Aydın yönetecek olup, bazı Fethiyespor taraftarlarının da Isparta’ya giderek karşılaşmada takımına destek olmayı planladığı öğrenildi. Fethiyespor teknik direktörü Taner Gülleri, “ Evimizde Karaman Futbol kulübüne karşı 2 puan kaybettik. Kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz. Isparta’dan öncelikle 3 puan hedefimiz.” ifadelerini kullandı.
TFF 2.Lig kırmızı grupta 19 puan ile ligde 8.sırada bulunan Fethiyespor, ligde 27 puan ile 4.sırada bulunan Isparta 32 Spor takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Lacivert-Beyazlılar Cumartesi günü saat 14.00’da Isparta Atatürk stadında oynanacak karşılaşma için tüm hazırlıklarını tamamladı. Fethiyespor’da bu maçta öncelikli hedefin galibiyet olduğu öğrenilirken, geçen hafta kaybedilen 2 puanın telafi edileceği vurgulandı.Geçtiğimiz hafta Fethiyespor evinde Karaman FK ile 1-1 berabere kalırken, Isparta 32 Spor ise AnaGold 24ErzincanSpor’ a deplasmanda 3-0 yenilmişti. Fethiyespor’da kırmızı kart cezalısı Rıdvan Türker ile sakat oyuncular Selçuk Alibaz, Şahan Akyüz ve Işık Kaan Arslan’ın bu maçta oynayıp oynamayacakları belirsizliği devam ediyor. Selçuk ve Şahan takımdan ayrı olarak çalışma yaparken, takımla çalışan ve sakat olan Işık Kaan Arslan’ın durumunun maç günü belli olacağı ifade ediliyor. Teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını yapan ve rakibi analiz eden Fethiyespor’da,  başkan Esat Bakırcı ve yöneticilerin bu maçta hep birlikte tribünde olmalarının beklendiği de öğrenildi.
MAÇI YUSUF AYDIN YÖNETECEK
2 Aralık Cumartesi günü Isparta Atatürk Stadında saat 14.00’da oynanacak Isparta 32 Spor Fethiyespor- maçını, Bingöl bölgesinden Yusuf Aydın yönetecek olup, yardımcılıklarını ise; Kayseri bölgesinden Halit Karacabay ve İstanbul bölgesinden Mücahit Değermenci yapacak. Eskişehir bölgesinden Tolga Tuna ise 4.hakem olarak görev yapacak. Bu arada, maçı yönetecek B klasman hakemlerinden Yusuf Aydın Fethiyespor’un 15 Mart 2023 tarihinde Fethiye şehir stadında oynadığı ve Fethiyespor’un Aykut Uluç ve Murat Yılmaz’ın ayağından attığı gollerle 2-0 biten Fethiyespor-Karacabey karşılaşmasını yönetmişti.
MUHTEMEL KADROLAR
Isparta 32 Spor’un maça; Alp Tutar, Yiğithan Güreli, Gürkan Başkan, Samet Karakoç, Cem Özdemir, Osman Torun, Muhammet Haşim, Cemal Kızılateş, Ayberk Kaygusuz, Alim Harlak ve Mehmet Küçükdurmuş 11’i ile çıkması beklenirken, Fethiyespor’un ise maça; Enes Fidayeo, Çağan Kayra Erciyas, İlyas Yılmazer, Sezer Özmen, Berkay Samancı, Berat Satır, Abdullah Balıkçı, Nurettin Çakır, Ramazan Çevik, Ali Ceylan ve Murat Yılmaz 11’ile çıkması bekleniyor.
 “3 PUAN TEK HEDEFİMİZ”
Fethiyespor teknik direktörü Taner Gülleri , “Evimizde Karaman Futbol kulübüne karşı 2 puan kaybettik. Kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz. Isparta’dan öncelikle 3 puan hedefimiz. Kazanamıyorsak kaybetmeden dönmek istiyoruz. Sakat ve cezalı oyuncularımız var. Ancak, diğer futbolcularımızda bu maça en iyi şekilde hazırlandı. ” dedi.

AdminAdmin