SPOR
Giriş Tarihi : 29-08-2023 11:15

Fethiyespor, İnegöl Mesaisine Başladı

Fethiyespor, İnegöl Mesaisine Başladı

Fethiyespor, İnegöl Mesaisine Başladı

TFF 2.lig kırmızı grupta 2023-2024 futbol sezonu geçtiğimiz hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla açılırken ilk hafta karşılaşması olmayan Fethiyespor, Bay geçti.
Fethiyespor yeni sezonun ilk maçını deplasman da İnegölspor’la yapacak. Grubunda ilk hafta bay takım olan ve maç yapmayan Fethiyespor, deplasman da ilk maçını 1-0 kaybeden İnegölspor’a konuk olacak. Fethiyespor, İnegölspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Erhan Altın yönetiminde sürdürürken Lacivert-Beyazlı futbolcular Fethiyespor U-19 takımı ile oynadığı özel maçta gol olup yağdı. Karşılaşmayı 9-2 kazanan Fethiyespor’da, Nurettin, Aykut Uluç, Murat Yılmaz fileleri havalandırırken gençlerin mücadelesi de görülmeye değerdi. Fethiyespor’da doğum günü sürprizi de yaşandı. Lacivert-Beyazlı futbolcular Teknik Direktör Erhan Altın’ın yaş gününü tebrik ederken Altın’a doğum günü kutlaması da gerçekleştirildi. 

 

HAZIRLIKLARA BAŞLADIK
Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, İnegölspor maçı hazırlıklarına başladıklarını belirterek “Altyapı ile bir hazırlık maçı yaptık. Ardından futbolculara bir günlük izin verdik.Salı günü toplanıp deplasmanda oynayacağımız İnegölspor maçı için yoğun bir program uygulayacağız.” dedi. Teknik Direktör Erhan Altın kırmızı grupta ilk hafta maçlarını da değerlendirerek, Bana göre fazla sürpriz yok. İddialı takımlar, ilk haftayı 3 puanla kapattı. Ancak İnegölspor’un yenilmesini sürpriz görüyorum. İyi top oynadılar ama 3 puanı hanelerine yazdıramadılar. Karşılaşmayı seyrettik. Biz İnegölspor’u deplasman da yenip lige iyi bir sonuçla başlamak istiyoruz.” diye konuştu.

 

 

KIRMIZI GRUPTA İLK HAFTA SONUÇLARI
KARAMAN FUTBOL KULÜBÜ 0-1 MENEMEN FUTBOL KULÜBÜ           
ETİMESGUT BELEDİYESPOR 1-2        GMG KASTAMONUSPOR         
İSKENDERUNSPOR A.Ş.         0-1 MOTOLUX 68 AKSARAY BELEDİYE SPOR 
KUZEY MARMARA A.Ş ARNAVUTKÖY BLD. GENÇLİK VE SPOR 0-1 ALAGÖZ HOLDİNG IĞDIR FUTBOL KULÜBÜ      
BELEDİYE DERİNCE SPOR  1-0         SARIYER         
UŞAK SPOR A.Ş. 1-2 DÜZCESPOR
ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR 1-0 İNEGÖLSPOR         
ISPARTA 32 SPOR 1-2 SOMASPOR     
AMED SPORTİF FAALİYETLER 2-0 DENİZLİSPOR

AdminAdmin