SPOR
Giriş Tarihi : 12-10-2023 14:19   Güncelleme : 12-10-2023 16:27

Fethiyespor Galibiyete Odaklandı

Fethiyespor Galibiyete Odaklandı

Fethiyespor Galibiyete Odaklandı


TFF 2.Lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, geçtiğimiz hafta sezonun ilk galibiyetini evinde Denizlispor’a karşı alırken, şimdi de bu sezonun ilk deplasman galibiyetini almak için Sarıyer maçına gidiyor.
Hesaplarını 3 puan üzerine yapan Fethiyespor’da sakat ve cezalı oyuncuların durumu düşündürüyor. Fethiyespor profesyonel şube sorumlusu Kıvanç Yılmaz “Hazırlıklarımızı tamamladık. Cumartesi günü İstanbul’da Sarıyer maçından galibiyetle dönmek istiyoruz. Tek hedef galibiyet.” ifadelerini kullandı.
TFF 2.Lig kırmızı grupta 6 puan ile ligde 15.sırada bulunan Fethiyespor, ligde 11 puanla 5.sırada yer alan Sarıyer maçı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Lacivert-Beyazlılar cumartesi günü saat 15.30’da Maltepe Hasan Polat stadında oynanacak karşılaşma için tek hedefi galibiyet olarak belirledi. Geçtiğimiz hafta Denizlispor’u geriden gelip 3-1 yenen Fethiyespor, bu derbi galibiyeti ile sahasında ilk galibiyetini  alırken, şimşekler şimdi de ilk deplasman galibiyetini almak için Sarıyer maçına bilendi. Teknik Direktör Erhan Altın yönetiminde bu maçın hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor’da sarı kart cezalısı Rıdvan Türker ile sakatlıkları devam eden Sezer Özmen, Berkay Samancı, Selim Kayacı ve Abdi Mert ‘in maç kadrosuna alınıp alınmayacağı son doktor kontrolünün ardından belirlenecek. Fethiyespor’da Rıdvan Türker’in görev alanında Çağan Kayra Erciyas, Sezer Özmen’in görev alanında ise Mehmet Sacit’in görev alması bekleniyor.  Son idmanda taktik ve teknik ağırlıklı bir çalışma yapan Lacivert-Beyazlılar’da İstanbul deplasmanından mutlak 3 puan ile dönmenin hesapları yapıldı.
MAÇI YUSUF ADNAN KENDİRCİLER YÖNETECEK
14 Ekim Cumartesi günü İstanbul Maltepe Hasan Polat stadında oynanacak Sarıyer- Fethiyespor maçını Şanlıurfa bölgesinden Yusuf Adnan Kendirciler’in yöneteceği açıklandı. Kendirciler, Fethiyespor’un 19 Nisan 2023 tarihinde deplasmanda oynadığı ve 2-0 kaybettiği Uşakspor- Fethiyespor maçını yönetmişti. Kendirciler’in yardımcılıklarını ise; Mardin bölgesinden Mehmet Sıraç Akpınar ile Siirt bölgesinden Orhan Timurtaş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise yine Mardin bölgesinden Muhammed Mehmet Can Söylemez olduğu öğrenildi. 
MUHTEMEL KADROLAR
Fethieyspor’un deplasmanda oynayacağı Sarıyer’in maça Philipp Alexander Angeler,Anıl Şahin, Sedat Dursun,Saruhan Fındıkcı,Umut Bulut,Taha Dönmez,Hakan Özmert,Osman Tarık Çamdal,Cuma Menize, Fatih Selimhan Solmaz ve  Oğuzhan Akgün 11’ile çıkması beklenirken Fethiyespor’un ise, Enes Fidayeo, Şahan Akyüz,Rıdvan Türker, Çağan Kayra Erciyas, Selçuk Alibaz, Nurettin Çakır, Abdullah Balıkçı, Işık Kaan Arslan, Ramazan Çevik,Ali Ceylan ve Murat Yılmaz 11’i ile çıkması bekleniyor.
TARAFTARLAR TRİBÜNDE OLACAK
Fethiyespor’un cefakar taraftarları bu maçta takımını yalnız bırakmayacak. İstanbul’da yaşayan Fethiyespor’luların yanı sıra İstanbul’daki Muğlalılar Derneği Başkanı Mustafa Ertürk ve arkadaşları ile 1933 Fethiyespor’dan Caner Nergiz ve arkadaşları bu maçta tribündeki yerlerini almak için  hazırlıklarını yaptıkları öğrenildi. Ayrıca maça Fethiye’ den de Fethiyespor sevdalıları ile Apaçiler taraftar topluluğundan gitmek isteyen grupların olduğu öğrenildi. Fethiyespor, Hasan Polat stadında yalnız olmayacak. Ve taraftarları da 90 dakika destek sağlayacak.
“HEDEF GALİBİYET”
Fethiyespor profesyonel şube sorumlusu Kıvanç Yılmaz Sarıyer deplasmanına mutlak galibiyet için gittiklerini kaydederek,” Bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetimizi almak için gidiyoruz. Teknik kadromuz futbolcularımızı bu maça hazırladı. Gerekli analizler yapılıp, galibiyet için teknik hazırlıklar tamamlandı. İstanbul’daki Fethiye’li öğrenciler ve Apaçiler’in bu maçta tribünde olacaklarını bekliyoruz. Kart cezalısı Rıdvan Türker ve sakat oyuncularımız, Sezer, Berkay, Selim ve Abdi Mert ile son doktor kontrolü sonrası maç kadrosu şekillenecek. Tek hedefimiz galibiyet.” ifadelerini kullandı.
OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM
Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın ise, “Denizlispor maçını kazanarak evimizdeki galibiyet hasretini sona erdirdik. Şimdi deplasmandaki galibiyet beklentimizi Sarıyer’i yenerek almak istiyoruz. İyi çalıştık. Takımdaki moraller gayet iyi. Bu ligin en güçlü oyuncularına sahip takım karşısında kazanarak dönmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

AdminAdmin