FETHİYE
Giriş Tarihi : 24-11-2022 14:10

FETHİYE SÖĞÜT YOLUNDA ÖNEMLİ MÜJDE

AK Parti Muğla Milletvekili Yavuz Demir, Fethiye-Söğüt yoluyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’yla görüştü. Bakan Karaismailoğlu, karayolundaki çalışmaların hızlandırılacağı müjdesini verdi.

FETHİYE SÖĞÜT YOLUNDA ÖNEMLİ MÜJDE

 

 

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Şehir Buluşmaları 2023 çalışmaları kapsamında Fethiye, Seydikemer ve Burdur’un Altınyayla ilçelerinde çeşitli temaslarda bulundu.Demir ziyaretleri kapsamında Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Altınyayla Belediyesi, AK Parti teşkilatları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Fethiye teşkilatını, ardından Burdur’un Altınyayla (Dirmil) ilçelerini ziyaret eden Milletvekili Demir, bir süredir gündemde olan ve yüklenici firmadan kaynaklanan sebeplerle yardım kalan Fethiye-Yayla Söğüt yoluyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’yla telefonda görüştü.

 

Yolun Muğla başta olmak üzere, Burdur ve Antalya illerine de ulaşımı etkilediğini Bakan Karaismailoğlu’na ifade eden Milletvekili Demir, çalışmaların devamıyla ilgili destek taleplerini iletti. Bakan Karaismailoğlu bu talebe olumlu yanıt verirken, çalışmaların hızlandırılması için gerekli talimatı vereceğini kaydetti.Karaismailoğlu’nun bu açıklaması bölge halkında sevinç yarattı.

 

AdminAdmin