FETHİYE
Giriş Tarihi : 03-10-2023 16:52

Fethiye İkinci Sırada

Fethiye İkinci Sırada

Fethiye İkinci Sırada

İngiliz The Times Gazetesi, ekimde tatil için en iyi 10 adresin listesini hazırladı. Fethiye, listeye ikinci sıradan girdi.
Türkiye’den sadece Fethiye’yi listeye aldılar
“Best placesfor a beachholiday in October” başlığı ile “Ekim ayında plaj tatili için en iyi yerler” listesini açıklayan The Times, Türkiye’den sadece Fethiye’yi seçti.
İngiltere'nin önemli gazetelerinden The Times, okurlarına Ekim ayında tatil için en iyi 10 adresin listesini hazırladı. Listenin giriş yazsında, "Bütçesine dikkat eden gezginlerin daha düşük fiyatlardan yararlanması için ideal bir fırsat" denildi. Ekim tatili için 10 ülkeden 10 adres önerildi.
Türk turizminin Güney Ege'deki yıldızlarından Fethiye'nin ikinci sıradan girdiği liste sırasıyla şöyle: İbiza (İspanya), Fethiye (Türkiye), Malta, Zanzibar (Tanzanya), Goa (Hindistan), Cape Down (Güney Afrika), Algarve (Portekiz), Jamaika, Tulum (Meksika), Girit (Yunanistan). Fethiye'nin "Türk Rivierası" diye adlandırılan Ege ve Akdeniz arasında kalan kısmın ana merkezi olduğu belirtilen haberde "Aileler için kusursuz bir seçenek" ifadesine yer verildi.

AdminAdmin