GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-05-2024 13:41   Güncelleme : 10-05-2024 12:21

FETHİYE CUMHURİYET BAŞSAVCISI’NDAN EŞEN CEZA İNFAZ KURUMU MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı emekliliğe ayrılan Eşen Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Çorumlu’ya teşekkür plaketi takdim etti.

FETHİYE CUMHURİYET BAŞSAVCISI’NDAN EŞEN CEZA İNFAZ KURUMU MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Meslek hayatında tam 44 yılı geride bırakan Seydikemer EşenT Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Çorumlu, kurum personeli tarafından düzenlenen veda yemeği ile çalışma arkadaşlarına veda ederek emekliliğe ayrıldı.

Göreve 1982 yılında başlamasının ardından Adana, Ankara, Çorum, Bolu, Niğde, Gümüşhane, Dalaman, Foça, Eşen gibi bir çok il ve ilçede bulunan Ceza İnfaz Kurumlarında hizmet veren ve meslekte son 3 yılını Eşen İnfaz Kurumunda tamamlayan Çorumlu düzenlenen programda duygusal anlar yaşarken “3 yıllık kısa bir zaman diliminde kurum personelim ile büyük bir aile olduk bugün buradaki kalabalık bunun kanıtı herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Meslekteki görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını bu anlamda huzurlu ve mutlu olduğunu dile getiren Mustafa Çorumlu;“Personel olsun hükümlü, tutuklu olsun insan duygusuna hitap edebilmek çok önemli ben 44 yıl boyunca buna çok önem verdim ve bana meslekte başarıyı getirdi. Ben çok mutlu ve huzurluyum anlımın akı ile bu mesleği teslim ediyorum Allah herkese bu şekilde emekli olmayı nasip etsin”diyerek sözlerine devam etti.

Düzenlenen yemeğin ardından Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı ve 2.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sebahattin Akçal kurum müdürü Mustafa Çorumlu’ya Cezaevlerinde vermiş olduğu değerli hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim ederek emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk dileklerinde bulundular.

Programa Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sebahattin Akçal, Cezaevi Savcısı Musa Yeşil,Fethiye Cumhuriyet Savcıları Afşin Ala ve Murat Oyun, Eşen Ceza İnfaz Kurumu 2. Müdürleri İsmail Tekeli, Bülent İnci ve kurum personeli ile aileleri katılım sağladı.

Eşen ceza infaz kurum müdürü mustafa çorumlu ile hatıra fotoğrafı çektiren kurum personelleri çorumlu'nun yokluğunu her zaman hissedeceklerini ve bundan sonraki emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk dilediklerini ifade ettiler.

Elif OturakçıElif Oturakçı