FETHİYE
Giriş Tarihi : 12-05-2023 20:23

Fethiye AZDA AVM Hizmete Girdi

Fethiye Ölü Deniz Mahallesi Çarşı Caddesinde bugün açılışı gerçekleşen AZDA AVM hizmete girdi.

Fethiye AZDA AVM Hizmete Girdi

İş adamı Ahmet Cemil Aytekin’ in sahipliğini yaptığı AZDA AVM açılışına, Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Teke, MHP Muğla Milletvekili adayları Neslihan Doğangül Önder, Abdülkadir Tekin, MHP Fethiye ilçe başkan yardımcısı Mustafa Şahin, MHP eski ülkü ocakları başkan yardımcısı Murat Kınık, AK Parti ilçe başkanı, işadamları ve kalabalık bir davetli topluluğu ile açılışı gerçekleşti.

AZDA AVM açılış töreninde bir konuşma yapan Ahmet Cemil Aytekin: ‘’ Değerli Fethiyeliler, bugün AZDA AVM'nin açılışını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

AZDA AVM, Fethiye'nin turizm ve ticaret potansiyelini artırmak amacıyla hayata geçirilmiştir. İşletmemiz, Fethiye'nin ekonomisine katkı sağlayacak ve bölge halkına istihdam olanakları sunacaktır.

Bizler, burada faaliyet gösteren işletmemizde en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışacağız. AZDA AVM olarak, halkımızın ihtiyaçlarına uygun bir alışveriş merkezi sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Yine bu vesileyle, projemizin hayata geçirilmesinde bize destek olan dostlarımıza, çalışanlarımıza ve katılımınızla bu açılışa renk katan siz değerli Fethiyelilere teşekkür ediyorum.’’dedi.

AdminAdmin