FETHİYE
Giriş Tarihi : 14-12-2022 15:52

Fethiye Alzheimer Derneği’ne destek oldular

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şube Başkanı Candan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri; Fethiye Alzheimer Derneği bünyesinde yer alan rehabilitasyon ve sosyal tesislerini ziyaret ettiler.

Fethiye Alzheimer Derneği’ne destek oldular

 

 

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şube Başkanı Candan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri; Fethiye Alzheimer Derneği bünyesinde yer alan rehabilitasyon ve sosyal tesislerini ziyaret ettiler.

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şube Başkanı Candan Özdemir yönetimini tanıtırken, faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı. Fethiye Alzheimer Derneği Başkanı Opr. Dr. Mehdi Sadat da katkılarından dolayı Şube Başkanı Özdemir ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

 

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi Başkanı Candan Özdemir yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi ülkemizde ve ilçemizde alzheimer hastalığında ciddi bir artış var. Bu hastalık aynı zamanda tüm dünyada artan bir hastalık. Bu gerçekten çok üzücü bir olay. Bizde ilçemizde ve bölgemizde bu hastalık ile mücadele eden Fethiye Alzheimer Derneği’ne destek olmak istiyoruz. Bu amaçla samimi ve içten duygularla bir ziyaret gerçekleştirdik. Fethiye Alzheimer Derneği’nin sosyal tesisleri gerçekten çok güzel olmuş. Çok uzun yıllardır ilçemizde başarılı bir şekilde doktorluk yapan ve alzheimer hastalığı ile mücadele eden doktorumuz Mehdi Sadat’a ve dernek yönetimine başarılar diliyorum. Üyelerimizin ve hayırseverlerimizin katkılarıyla bir bağışta bulunmak istedik. Kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah desteklerimiz devam edecek. Fethiye’mizin tüm kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile birlik ve beraberlik içersinde ilçemize ve ülkemize hayırlı işler de bulunmaya çalışıyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.

 

Ziyaretten ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Fethiye Alzheimer Derneği Başkanı Opr. Dr. Mehdi Sadat, “Büyük sorumluluklar, size destek olanlar varsa aşılabilir. Güzel Fethiye’mizin özel insanları dayanışmanın kitabını yazmaya devam ediyor. Bugün de Fethiye Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi misafirimiz oldu. Üyeleri arasında topladıkları bağışlar ve bilfiil derneğimize üye olarak güç verdiler. Şube Başkanı Sayın Candan Özdemir nezdinde tüm dernek üyesi kadınlara teşekkür ederiz” dedi.

AdminAdmin