GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-05-2024 10:00

Federasyondan, Muğlalı Sporculara 69 Bisiklet

Federasyondan, Muğlalı Sporculara 69 Bisiklet


Muğla Valiliği, 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu anısına Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından gönderilen 10 bisikletin teslim törenine ev sahipliği yaptı. 
Muğla Valiliği, 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu anısına Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından gönderilen 10 bisikletin teslim törenine ev sahipliği yaptı. Bu teslimatla birlikte daha önce Marmaris ilçesinde yapılan bisiklet teslimatlarıyla birlikte toplamda 69 bisiklet sporculara ulaştırılmış oldu.
Vali Akbıyık, spor turizminin Muğla için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, ilin turizm potansiyelini 12 aya yaymak ve sürdürülebilirliğini artırmak adına sporun önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Muğla'nın spor altyapısının ve sporcu potansiyelinin uzun vadeli ve sağlıklı bir şekilde gelişmesini sağlamak için uluslararası platformlarda rekabet gücünü artırmaya yönelik planlı ve programlı çalışmaların kararlılıkla yürütüldüğünü ifade etti.
Bu tür etkinliklerin Muğla'nın spor turizmi alanında önemli bir marka olmasına katkı sağladığını vurgulayan Vali Akbıyık, sporun toplumda yaygınlaşması ve gençlerin spora teşvik edilmesi için yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti. Bisiklet sporunun Muğla'da yaygınlaşması ve desteklenmesinin, gençlerin ve sporcuların yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlayacağını belirtti.

AdminAdmin