SİYASET
Giriş Tarihi : 20-06-2023 10:40

FATİH ÇOBAN İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

FATİH ÇOBAN İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

FATİH ÇOBAN İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

İYİ Parti geçmiş dönem Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, yazılı bir basın açıklaması yayımlayarak , “2018 yılından bu yana hem maddi, hem de manevi olarak emek harcadığım İYİ Parti’den istifa ediyorum. Alın terimi ve enerjimi, parti içi devşirmelerle, kapıkullarınla ve kısacası benle aynı yolda yürümesi mümkün olmayanlara daha fazla harcamayacağım” dedi. 

Fethiye’nin genç ve çalışkan siyasetçilerinden geçmiş dönem İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, yaptığı yazılı basın açıklaması ile parti üyeliğinden istifa ettiğini belirtti. 

“Alın terimi ve enerjimi, parti içi devşirmelerle, kapıkullarınla ve kısacası benle aynı yolda yürümesi mümkün olmayanlara daha fazla harcamayacağım” ifadelerinde bulunarak istifasını açıklayan Çoban istifa gerekçesi olarak şu ifadelere yer verdi.

“2018 yılından bu yana emek verdiğim;2020-2022 yılları arasında Fethiye İlçe Başkanlığı yaptığım İyi Parti’den bugün itibariyle istifa ediyorum.
Türkiye’ye demokrasi getirme iddiasında bulunan siyasi hareketin Muğla’da parti içi demokrasiyi işletememesi çok üzücüdür.
Teşkilatları ve Partiye emek veren insanları yok sayarak, liyakatli kadroların keyfiyetçi bir tutumla Partiden bilinçli olarak tasfiye edilmesi; istişare yerine talimatı esas alan; kucaklama yerine kutuplaştırma politikası güden anlayışla ve bitmek bilmez dedikoduların içerisinde maalesef boğulmak zorunda kaldık.
İyi partide siyaset yaptığım süreçte elimden gelen tüm gayreti gösterdiğime; s okak  sokak, mahalle mahalle, kapı kapı insan eli sıkarak çalıştığıma; maddi manevi üzerime düşenleri yerine getirdiğime dair inancımla; T ürk Milletinin geleceği ve Türk Gençliğinin müreffeh bir hayat yaşaması için vakfettiğim alın terimi ve enerjimi parti içi devşirmelere, kapıkullarına ve kısacası benle aynı yolda yürümesi mümkün olmayanlara daha fazla harcamayacağım.
Bu süreçte birlikte mesai yaptığımız, iddiamız ve ideallerimiz için omuz omuza yol yürüdüğümüz, ayakkabı eskittiğimiz, alın teri döktüğümüz tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vedalaşmanın kolay; helalleşmenin ise çok zor olduğunu hatırlatarak; saygılarımı sunarım.”

AdminAdmin