MİLAS
Giriş Tarihi : 02-05-2023 15:49

Eylem Tan: ‘’Milas 14 Mayıs Seçimlerine İmzasını Atacak’’

AK Parti Muğla Milletvekili adaylarından Eylem Tan, seçim çalışmalarına Milas çarşı esnafını ve salı pazarı esnafını ziyaret ederek devam etti.

Eylem Tan: ‘’Milas 14 Mayıs Seçimlerine İmzasını Atacak’’

Ziyaretlerde, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik ve partililer de Tan'a eşlik etti.

Tan, esnaf ziyaretlerinde samimi ve sıcak yaklaşımıyla halkın büyük beğenisini topladı. Esnafların sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri sunan Tan, projelerini de anlatarak seçimlere yönelik halkın desteğini alarak Muğla’dan en az üç milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

Eylem Tan da ziyaretlerinde halkın desteğiyle seçimleri kazanacaklarını ifade ederek, "Seçim çalışmaları kapsamında Milas’tayız. Kalabalık bir grupla ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Her geçen gün halkımızın bize karşı desteğinin artması bizleri sevindiriyor. Buda Milas’ın seçimlere imzasını atacağının göstergesi. Muğla’yı Milas’tan destekleyerek üç vekili çıkaracak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler AK Parti olarak Milas'ın ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Seçimlerden sonra da Milas'ı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Milas halkı bizim için çok önemli" dedi.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, ziyaretlerde yaptığı konuşmada Eylem Tan'ın Milas'ın sorunlarını ve ihtiyaçlarını iyi bildiğini belirterek, "Eylem Tan, Milas'ın ihtiyaçlarını çok iyi biliyor. Kendisi Milaslıların sorunlarına çözüm bulmak için canla başla çalışıyor. Biz de kendisine her zaman destek olacağız" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik ise yaptığı açıklamada Eylem Tan'ın seçim çalışmalarını büyük bir özveriyle yürüttüğünü vurgulayarak, "Eylem Tan, Milas halkının her zaman yanında olacağına inanıyoruz. Kendisi bizim için çok değerli bir aday ve Milas'a hizmet için elinden geleni yapacaktır" diye konuştu.

 

AdminAdmin