SİYASET
Giriş Tarihi : 22-03-2023 22:47   Güncelleme : 22-03-2023 23:45

Eylem Tan Ak Parti'den Aday Adayı Oldu

Eylem Tan Ak Parti'den Aday Adayı Oldu

2018 Milletvekili Seçimlerinde Ak Parti'den Milletvekili Adayı Gösterilen Eylem Tan 14 Mayıs 2023 Tarihinde Yapılacak Milletvekili Genel Seçimi İçin  Ak Partiden Aday Adayı Oldu. Eylem Tan’ın Kısa Özgeçmişi Şöyle :

1983 yılında Muğla’nın Yatağan ilçesinde dünyaya gelen Eylem Tan ilk ve orta öğrenimini Yatağan’da, lise eğitimini ise Dalaman’da tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden mezun olduktan sonra Muğla’ya dönen Eylem Tan özel eğitim alanında bölgenin en köklü kurumlarından biri olan ORTACA COŞKU ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI bünyesinde kurucu ve yönetici olarak görev aldı ve bu görevine halen devam etmektedir. Bunun yanı sıra Dalaman RamadabyWyndham Otelin kurucu yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir.

 

  • 2018 Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’den Muğla Milletvekili Adayı gösterilen Eylem Tan bu süreçte gerek saha çalışmalarındaki etkinliği gerekse gittiği yerlerde vatandaşlarla kurduğu sıcak diyaloglarıyla dikkat çekti.
  • 2019 yılındaki yerel seçim sonrası; Ortaca Belediyesi Kent Konseyi Engelli Masası Temsilciliği başta olmak üzere bölgede toplum yararına faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşuna maddi ve manevi olarak destek veren Eylem Tan aynı zamanda bu sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarında gönüllülük esasıyla birçok sorumluluk üstlendi.
  • 2016 yılından bu yana Özel Özel Eğitim Kurumları Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği

görevini sürdüren Eylem Tan ayrıca 2021 yılı Kasım ayı itibariyle Özel Eğitim kurumları Derneği'nde genel sekreterlik, 2022 Mayıs ayı itibariyle de  81 İl ve İlçelerinde yapılanması bulunan Avrupa Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu genel başkanlığı görevini sürdürmektedir.

 

İyi derecede İngilizce bilen Eylem Tan evli ve iki çocuk annesidir.

 

 

AdminAdmin