GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-10-2022 09:57

Ev konforunda Yurdumuz Hazır

Denizli'nin ve Türkiye'nin parlayan yıldızı Ege ve Akdenizin cazibe merkezi olan Çameli Turizmin, Tarımın, Gastronomin, Sporun, ticaretin, eğitimin merkezi konumunda olduğunu dile getiren Başkan Arslan yerel yönetimler olarak bu ülkenin geleceği olan gençlerin eğitim ve öğretimine katkı sağlamak için bütün fedakârlığın yapılacağını dile getirdi

Ev konforunda Yurdumuz Hazır

 

Çameli Meslek Yüksekokuluna çok yakın merkezi bir konumda olan misafirhane ev konforunda en ince ayrıntısına kadar düşünerek öğrenciler için hazırladı.

Öğrencilerin tercihine göre, istediği süre boyunca kalabileceği Yurt; bir evde ihtiyaç duyulan tüm malzemeler ile tahsis edildi. Güvenli, konforlu, ferah ve bahçeli yurt Öğrencilerin hizmetinde

Başkan Arslan "Memleketlerinden kalkıp gelen öğrencilerimiz asla kendilerini yalnız hissetmesin. Biz yanlarındayız. Çameli Belediyesi olarak daha önce olduğu gibi yeni dönemde de öğrencilerimizin yanlarında olacak çalışmalara imza atıyoruz.

İlçemize gelen üniversiteli gençlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. Çameli gençliği ile birlikte biz kocaman bir aileyiz. Çalışıp, emek verip, üniversite kazanmışlar. Ailelerinden ve memleketlerinden kopup buralara gelmişler. Öncelikle hepsini tebrik ediyorum. Onlar da artık bizim ailemizin bir parçası. Hepsine sağlıklı ve başarılı bir eğitim hayatı diliyorum" dedi.

 

AdminAdmin