FETHİYE
Giriş Tarihi : 24-10-2022 09:53

Eğitimde iyilik hareketi başlattılar

Özdemir Akademi Eğitim Kurumları Kurucusu Şerif Özdemir, Sevgi Tohumu adı verilen projeyi hayata geçirerek; Özdemir Akademi eğitimde iyilik hareketini başlattı.

Eğitimde iyilik hareketi başlattılar

 

 

Özdemir Akademi Eğitim Kurumları Kurucusu Şerif Özdemir, Sevgi Tohumu adı verilen projeyi hayata geçirerek; Özdemir Akademi eğitimde iyilik hareketini başlattı.

 

Sevgi Tohumu adı verilen çalışmada slogan olarak ‘Bir Tohum da Sen Ek’ benimsendi. Yürütülen faaliyet Fethiye Kaymakamı Alper Balcı tarafından onaylandı. Fethiye Kaymakamlığı himayesinde gerçekleştirilecek projede Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fethiye Birey Eğitim Kurumları iş birliği içinde olacak. Yapılan protokolde, Fethiye’de ikamet eden ortaöğretim çağındaki 40 öğrenciye eğitim bursu verilmesi kararlaştırıldı. Eğitim bursu kapsamında 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nda öğrenciler Birey Kurs Merkezi’nden ücretsiz olarak eğitim öğretim hakkı elde edecekler.

 

Bunun yanında öğrencilere sunulacak kaynak kitap ve denemelerden ücret alınmayacak. Fethiye Kaymakamlığı tarafından da öğrencilere mali destek sağlanacak. Proje dahilinde öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarının yanı sıra ulaşım, yemek ve kıyafet desteği de sağlanacağı ifade edildi.

 

Özdemir Akademi Eğitim Kurumları Kurucusu Şerif Özdemir yaptığı açıklamada, “Projenin amacı 40 öğrencinin hayatlarına dokunmak. Proje kapsamında öğrencilere ekstradan eğitim danışmanlığı, psikolog ve rehberlik biriminin çalışmalarından ücretsiz faydalanma imkanı sunulacak. Ülkemizin geleceği ve göz bebeğimiz öğrencilerimizin yaşadığı maddi imkansızlıkların akademik başarılarına engel teşkil etme durumunu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Öğrencilerimizin hayallerini süsleyen hedeflerine ulaşma yolculuğunda onlara eşlik edip bir Sevgi Tohumu ekerek eğitimde fırsat eşitliği başlatıyoruz” dedi.

 

Kurucu Özdemir böyle anlamlı bir projeye destek veren Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’ya, projede yer alan Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca’ya teşekkür etti.

 

 

 

AdminAdmin