YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 05-03-2024 17:49

DODO DERNEĞİ’NDEN SAATCI’YA DESTEK

DODO DERNEĞİ’NDEN SAATCI’YA DESTEK

 

Doğa Fethiye Doğa Dostu Derneği (DODO)’nun kurucu başkanı Gökçen Gökmen Bayram, İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’ya desteğini açıkladı. Saatcı’yı sokak hayvanlarına en fazla değer veren başkan olduğunu belirten Bayram, “5 yılda onun kıymetini bir kez daha anladık.” dedi.

Sokak hayvanları için yaptığı çalışmalarla tanınan Gökçen Gökmen Bayram, İyi Parti Fethiye Belediye Başkanı Adayı Behçet Saatcı’yı ziyaret ederek, desteğini açıkladı. HAYED Fethiye’nin Kurucu Başkanlığını da yapan DODO Başkanı Bayram, Saatcı’nın Belediye Başkanlığı döneminde sokak hayvanları için yaptığı çalışmaları hatırlatarak “Partiye bakarak oy vermeyeli epey oldu. İnsana bakıp oy veriyorum” dedi.

Kendisinin Fethiye'ye geldiğinde Behçet Saatcı’nın belediye başkanı olduğunu hatırlatan Bayram, “Sokak hayvanları için içerisine binasını da yapıp eğitim parkı tahsis etti. Biz de o parkta 3000 çocuğa hayvan bakımı ve sevgisi konusunda eğitim verdik. Zabıta ile işbirliği yaparak kulübeler taşımıştık, zabıta vasıtasıyla hayvan severlere mama dağıtmıştık. Barınakla işbirliği içinde Sokak hayvanları belediyeye aittir diye sokak hayvanlarını koruyan afisler, levhalar yapmıştık ve Fethiye içinde dağıtılmasını ve afislerin asılması, 1 kap su 1 kap mama yapışkanlarının tüm Fethiye’de çöplere yapıştırılmasını sağlamıştık. Müthiş bir farkındalık kampanyası olmuştu. Belediye ile işbirliği içinde çok iş yapmıştık. Bugün diyor ki; barınağı 7 gün 24 saat çalıştıracağız, barınaktaki karantina sistemini düzenleyip virüs problemini çözeceğiz, sulukları tamir edip sayılarını artıracağız. Bunları görmeyi çok istiyorum.” Dedi.

AdminAdmin