KÖYCEĞİZ
Giriş Tarihi : 14-04-2023 05:26

Din Görevlilerinden Vefa İftarı

Köyceğiz İlçe Müftülüğü Din Görevlileri ve Türkiye Diyanet Vakfı Köyceğiz Şubesi ortaklaşa Köyceğiz Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencilerine Vefa İftarı düzenlediler.

Din Görevlilerinden Vefa İftarı

Diyanet Vakfı Köyceğiz Şubesi ile İmam-Hatipler, Kuran Kursu Öğreticileri Müftülük Gençlik Koordinatörleri Din Hizmetleri Uzmanı Mustafa Özdil, Vaiz Rauf Evleksiz ve gençlik koordinatörlüğü üyelerinin birlikte organize ettiği İmam-Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik vefa iftar iyilik sofrası Belediye Kulak Mesire Alanında kuruldu.

İftara Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Belediye Başkanı Kâmil Ceylan, İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz, daire amirleri, hayırseverler, müftülük çalışanları, İmam-Hatip Lisesi öğrencilerinin tamamı, öğretmenler ve okul idarecileri katıldı. İftar öncesi İmam-Hatip Lisesi öğrencileri Kuranı Kerim tilavetinde bulundular. İftarın açılmasından sonra dua edilip programa geçildi. Yapılan konuşmalardan sonra İmama-Hatip Lisesi öğrencilerine hayırseverlerimiz tarafından bayram hediyesi ve Diyanet Vakfı Köyceğiz Şubesince de Diyanet İşleri Başkanlığının Kuran Yolu meali takdim edildi.

İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz Vefa İftarı konuşmasında;” On bir ayın Sultanının bizlere vedaya hazırlandığı Ramazan’ı Şerifin son günlerinde Müftülük çalışanları olarak mezun olduğumuz okullarımıza İmam-Hatip Liselerimize vefamızı bizlerden sonra bu okullarda okuyan öğrencilerimizle birlikte iftar ederek ve onlarla bir arada olarak göstermek istedik. İftarımıza teşriflerinden dolayı başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere tüm misafirlerimize ve öğrencilerimize şükranlarımı sunuyorum. Öğrencilerimizi sevindiren hayırseverlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Kuran ayı Ramazan’da öğrencilerimize ömür boyu yanlarından ayırmamaları ve başucu kitabı haline getirmeleri arzusuyla Diyanet İşleri Başkanlığımızın mealli Kuranı Kerimini de hediye ediyoruz. Ben tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Hepsinin istedikleri Üniversitelere yerleşmelerini ve ömür boyu başarılarının daim olmasını temenni ediyor tüm misafirlerimize Vefa İftarı soframızı şereflendirdikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi. 

Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak ile Belediye Başkanı Kâmil Ceylan da konuşmalarında;” Müftülüğün İmam-Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik düzenlediği İftar Sofrası için Müftülük çalışanlarına özellikle Din görevlilerine ve emeği geçen herkese teşekkür eder öğrencilerimize de başarılar dileriz” temennisinde bulundular.

Konuşmaların ardından öğrenciler hediyelerini;

Kaymakam Mustafa Maslak, Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Hayırseverlerimiz, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ten, İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz, İlçe Yazı İşleri Müdürü Fatih Göktürk, İlçe Millî Eğitim Müdürü Kerem Karahan, Devlet Hastanesi Başhekimi Abdurrahman Kül, İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Ercan Ceylan, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Abdullah Gümüş ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Kaleli’nin elinden aldılar.

AdminAdmin