Eskişehir’de meydana gelen ve yürekleri dağlayan orman yangınında görevleri başındayken şehit olan orman işçileri ve yangın söndürme ekipleri için Dijital Medya ve Yayıncılar Derneği (DMYD) Başkanı Serap Ülkü Özdemir bir taziye mesajı yayımladı.
Özdemir mesajında, yangında yaşamını yitiren tüm kahramanlara Allah’tan rahmet, ailelerine ve millete başsağlığı dileyerek şu ifadelere yer verdi:
“Eskişehir’de meydana gelen orman yangınında görev başındayken şehit olan orman işçilerimize ve kahraman yangın söndürme ekiplerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum.
Bu büyük felaket bizlere bir kez daha göstermiştir ki; yeşil vatanımızı korumak için canlarını hiçe sayan fedakâr emekçilerimiz, bu ülkenin sessiz kahramanlarıdır.
Milletimizin başı sağ olsun.
Unutmayacağız…”
Dijital Medya ve Yayıncılar Derneği Başkanı Özdemir, ayrıca doğa için mücadele eden her bireyin kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirterek, bu tür felaketlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.





































